Милен Михайлов Публикувано Септември 29, 2022 Публикувано Септември 29, 2022 Здравейте. Наскоро си взех тази китара и въпроса ми към вас е дали някой я има или е свирил на точно такава. Имате ли мнение. Аз още не мога да свиря,сега започвам целия процес. Взех я за под 600 лв. Абстрахирайте се от цвета на кубето моля,функионално е и звучи страхотно,просто нямаше друг цвят Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 30, 2022 Отговорено Септември 30, 2022 Ха, ха, тоя суич какво точно превключва? Kill switch? Yamaha имат нелоши бюджетни инструменти. Ако е удобна и ти хареса и те насърчава да свириш значи става, това е най-важното. Аз лично китара с един адаптер НИКОГА не бих си купил, нямаш достатъчно различни звуци. С това "комбо" едва ли има значение, но ако решиш да го сменяш с някое поне що-годе можещо да свири... 1 Цитирай
Милен Михайлов Отговорено Септември 30, 2022 Автор Отговорено Септември 30, 2022 Кой суич? Не знам,още съм жив 😁 И аз исках 2 хъмбъкера и един сингъл,ама толкоз. Но не е 1 адаптер,а 1 хъмбъкер и една Р90 на Seymour Duncan. И да,комбото за домашно е само временно,но е с батерии и е повече за дрънкане на вън. Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 30, 2022 Отговорено Септември 30, 2022 Китарата е супер за тепърва научаващ се, стига да ти е удобна. Не го мисли въобще. :)) Цитирай
Ламби Отговорено Септември 30, 2022 Отговорено Септември 30, 2022 Като за първи инструмент 600 лева за китара с един адаптер и тремоло,което не работи е супер сделка за продавача.За начинаещ китарата трябва да е с фиксиран бридж за да може да стои настроена,колкото е възможно по дълго.Повечето такива инструменти,които съм пипал са с подпряно с дърво тремоло по обясними причини.Това рзбира се не пречи 50% от рок музиката да е записана с подобни на вид инструменти,но само подобни.За толкова пари може да се вземе нов инструмент,напълно функционален.Е няма да пише ямаха на хедстока,но няма място за сравнения. Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Септември 30, 2022 Отговорено Септември 30, 2022 Здравей, Добре дошъл! ( предполагам сега се регистираш) Форумът може да ти бъде много полезен, ако отделиш известно време и се запознаеш с основните теми ( първите, обозначени като важни) в раздел "Китара". Тогава въпросите ти рязко ще намалеят и ще имаш много повече полза от отговорите. Много по-добре би било да търсиш мнение за нещо преди да го купиш, а не след това. Китарата ще ти върши работа. Ако се задълбочиш в заниманието - винаги можеш да си вземеш по- добра. Цитирай
Милен Михайлов Отговорено Октомври 2, 2022 Автор Отговорено Октомври 2, 2022 (Редактирано) Благодаря за топлото посрещане и на всички за отговорите ви. Тремолото работи,трябва само да си взема ръчката. Китарата е супер удобна,скоро и колан ще взема. Вече за по прецизна настройка не мога и незнам как,бихте ли ме упътили към някой? Редактирано Октомври 3, 2022 от musicman Не цитирай предходно мнение Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 3, 2022 Отговорено Октомври 3, 2022 @Милен Михайлов За настройката, за кой град става въпрос? Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 3, 2022 Отговорено Октомври 3, 2022 Как разбра,че тремолото си работи,като липсва лоста?Под работещо тремоло аз разбирам да може да се ползува и в двете посоки и да се връща само в средно положение.Също китарата трябва да остане настроена след такава гимнастика.На пръв поглед всичко изглежда елементарно,но не е. Цитирай
Милен Михайлов Отговорено Октомври 16, 2022 Автор Отговорено Октомври 16, 2022 Ясно. Ок,не знаех това. За София. Цитирай
Милен Михайлов Отговорено Април 10, 2023 Автор Отговорено Април 10, 2023 Здравейте отново. Да се похваля,към тази красавица се присъедини и това кубе на Vox 50 W. Препоръчвам го. Цитирай
musicman Отговорено Април 11, 2023 Отговорено Април 11, 2023 Има си специална тема за фукня 1 Цитирай
Recommended Posts