Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

здравейте на всички ,интересуваме има ли някой програмата стайл уоркс 2000 или от къде мога да я изтегля ,благодаря предварително

Отговорено

здравейте на всички ,интересуваме има ли някой програмата стайл уоркс 2000 или от къде мога да я изтегля ,благодаря предварително

Опита ли с Google.

https://www.google.bg/search?q=style+works+2000+universal+download+free&oq=styuleworks+2000&aqs=chrome.2.69i57j0l5.17924j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Отговорено

да намерих я инсталирах я но при конвертиране не ги разчита клавира 

става въпрос за ямаха пср 630 ,трябва ми малко информация със стилове за ямаха пср 630 

• 3 weeks later...
Отговорено

Напомням, че е забранено според правилата на форума да се публикуват линкове към пиратски софтуер :) Не си играйте с огъня.

Не ми е работа да съм съдник, но си изкарвате парите със свирене и ми се вижда доста арогантно да ползвате този софтуер безплатно. Така както на вас няма да ви е приятно някой да ви ползва за свирене без пари, така и хората, които пишат софтуер очакват заплащане за труда си.

Отговорено

Здравейте работя с Korg Pa600 и имам следния проблем.. Предната година един приятел така да го нарека ми беше пратил негов сет който е правен на Korg Pa800 тогава когато го заредих на моя клавир си бачкаше без проблеми и всичко си вървеше.Тази година ми каза че си е обновил сета и ми го прати да го разгледам но когато го заредих на моя клавир половината стилове не тръгваха а предния сет си вървеше без проблем. Та въпроса ми е от какво може да е това ? Всяка година си обновява сета и до сега винаги са ми тръгвали стилове, бленди тука последния път като ми го даде не тръгват половината стилове....  От какво може да идва този проблем ? Прегледах цялата тема от началото до края и видях че има хора които разбират доста от клавири и се надявам да знаят нещо по въпроса ! :) 

Отговорено

Аз зареждам винаги само СТИЛОВЕ или БЛЕНДИ самостоятелно, никога цял сет тъй като той е записан с определени настройки и така може да се прецакат доста неща! Така стана един път и то по мое невнимание с предния ми клавир ПА 50... след това презареждах наново    :yes:  :)

Отговорено

До сега никога съм нямал такива подобни проблеми имам клавира от около 2,3 години и до сега нищо сериозно слава богу сега за първи път се получава така..

Отговорено

Така е трябва да се внимава какво се зарежда в клавира  понеже понякога няма съвместимост и ако не си в час какво може и какво не,по-добре питаи и се осведоми какво и от кого може да лоадваш иначе :butcher:

Аз съм със па 4 и пак не зареждам безразборно каквото и да е.Глобал се зарежда от сет от същия модел корг.