Jump to content
Българският форум за музиканти

qw1as2zx3

newbies
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Клавир - Korg pa600

Profile Information

 • Gender
  Male

qw1as2zx3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Skype- purwi4na123 daki4a_daki4a@abv.bg
 2. Може ли линк или някаква връзка нещо ?
 3. Ами днес пипнах 4 и останах много доволен ! За 3x pro не знам нищо никога не съм виждал такъв на живо. Ако говорим иначе за 3x и 4x много повече ми хареса 4 Благодаря за отзивите !!!!
 4. Ами в момента имам парите за 3 но за 4 ще трябва още няколко месеца да изчакам че ако не отиде и половин година а не знам дали нервите ще ми стигната със 600 за толкова време.. Много благодаря за отделеното време !
 5. Здравейте ! Мисля до няколко месеца да сменям моя PA600 с друг клавир и се насочвам директно към 3 или 4 ! Въпроса ми е кой от двата да избера ? Всеки ми дава различни мнения и за двата клавира и стана така че много се обърках... Ще съм много благодарен ако ми дадете малко по обстойно мнение за двата модела !
 6. Добър вечер ! Искам да попитам има ли разлика между Korg Pa900 и Korg Pa3x le и каква е тя ?
 7. Добър вечер, и честита нова 2017 година ! Искам да питам как мога да пиша текстове на клавира тъй като погледнах по назад в страницата и видях че може но си нямам и на идея как става. Благодаря предварително !
 8. Може ли да те помоля да ми го пратиш на мен ? daki4a_daki4a@abv.bg АБВ-то ми или скайп purwi4na123. Благодаря !
 9. Асан мисля че ти разбираш от тази кутийка и се обръщам главно към теб !
 10. Juzi sound midi keebord enhansar вярно ли е че това нещо не можело да тръгне на pa600 и pa900 ? Бяха ми казали че имало някакви разминавания с мидитата не помня какво точно беше..
 11. Напълно съм съгласен с теб но просто за сега този си ми е идеален напред във времето може и да го сменя. Аз скоро почнах да свиря по сериозно иначе до сега само в къщи и по банкети на приятели.
 12. Има начин да записваш в мр3 формат като смениш клавира с ПА 900, РА3х, ПА2х или ПА 800! ЗА ПА 800 съм дал пояснение в предишен мой пост! Благодаря ти за предложението но за сега моя си ми е много удобен.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.