Jump to content
Българският форум за музиканти

qw1as2zx3

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от qw1as2zx3

  1. Skype- purwi4na123 daki4a_daki4a@abv.bg
  2. Може ли линк или някаква връзка нещо ?
  3. Ами днес пипнах 4 и останах много доволен ! За 3x pro не знам нищо никога не съм виждал такъв на живо. Ако говорим иначе за 3x и 4x много повече ми хареса 4 Благодаря за отзивите !!!!
  4. Ами в момента имам парите за 3 но за 4 ще трябва още няколко месеца да изчакам че ако не отиде и половин година а не знам дали нервите ще ми стигната със 600 за толкова време.. Много благодаря за отделеното време !
  5. Здравейте ! Мисля до няколко месеца да сменям моя PA600 с друг клавир и се насочвам директно към 3 или 4 ! Въпроса ми е кой от двата да избера ? Всеки ми дава различни мнения и за двата клавира и стана така че много се обърках... Ще съм много благодарен ако ми дадете малко по обстойно мнение за двата модела !
  6. Добър вечер ! Искам да попитам има ли разлика между Korg Pa900 и Korg Pa3x le и каква е тя ?
  7. Добър вечер, и честита нова 2017 година ! Искам да питам как мога да пиша текстове на клавира тъй като погледнах по назад в страницата и видях че може но си нямам и на идея как става. Благодаря предварително !
  8. Може ли да те помоля да ми го пратиш на мен ? daki4a_daki4a@abv.bg АБВ-то ми или скайп purwi4na123. Благодаря !
  9. Асан мисля че ти разбираш от тази кутийка и се обръщам главно към теб !
  10. Juzi sound midi keebord enhansar вярно ли е че това нещо не можело да тръгне на pa600 и pa900 ? Бяха ми казали че имало някакви разминавания с мидитата не помня какво точно беше..
  11. Напълно съм съгласен с теб но просто за сега този си ми е идеален напред във времето може и да го сменя. Аз скоро почнах да свиря по сериозно иначе до сега само в къщи и по банкети на приятели.
  12. Има начин да записваш в мр3 формат като смениш клавира с ПА 900, РА3х, ПА2х или ПА 800! ЗА ПА 800 съм дал пояснение в предишен мой пост! Благодаря ти за предложението но за сега моя си ми е много удобен.
  13. Ами аз по принцип си оставям клавира на работа защото всяка вечер съм там и не е много удобно постоянно да разкачам и закачам кабели пак и пак. Пък и на работа къде да го мъкна тоя компютър ? ;D
  14. Асан благодаря за инфото ! Глаяата ти е като малак компютър..
  15. Леля ми е певица и каза че на времето работела с един клавирист и от там останали били много хубави и иска ако има някакъв начин да се конвентират. И още един въпрос може ли на Pa600 да се записва в mp3 формат докато свиря ? Не познавам друг човек с Pa600 за да питам него. Питах други хора те ми казват със задържане на shift + record но не става виждал съм как става на pa800, pa900, pa3x но специално на моя не става.
  16. Искам да питам възможно ли е сетове, стилове, бленди и т,н от " джем " да се преработят по някакъв начин за Korg Pa600 или Pa800 ? И с какво ?
  17. Има ли от къде по поръчка да се направи протектор за Korg Pa600 ? Тъй като търсих в интернет и не намерих нищо има за Pa900, Pa3x, Pa2x и т. н. но за Pa600 не намерих....
  18. Имам каквото ти е нужно но не разбирам на yahoo.com така че ако искаш нещо пиши ми на Skype -> purwi4na123 или пък ако искаш ме намери на email -> daki4a_daki4a@abv.bg ....
  19. Намерих кой да ми обясни колкото да започна пък на татък сам ще се оправя благодаря ти Асан !
  20. Благодаря ти Асан за пожеланието с малко помощ успях да си го позволя и си го поръчах!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.