Jump to content
Българският форум за музиканти

Svetlio Klavir

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Svetlio Klavir

  1. Някой има ли миди файл на Константин-Черна роза?Това е мейла ми totalmk@ymail.com Благодаря предварително!
  2. totalmk@ymail.com Това е мейла ми,колега.Предварително ти благодаря!
  3. Някой да има ритъм за Andjeoska vrata на Saban Saulic?Миди също ще ми свърши работа.Благодаря предварително!
  4. ИМАМ , Как да се свържем??? totalmk@ymail.com Това е мейла ми,благодаря предварително! Изпратих ти мейла, ако го няма казвай и ще повторя??? Благодаря ти,колега за мидито.Относно твоя въпрос-нямам бг миди файлове,може би 1-2 само.
  5. Имам,но най-вероятно ще тряя да ги конвертнеш за твоя клавир(мисля че е70-ка беше).
  6. С каква цел искаш да го свържеш-прехвърляне на данни или ?Иначе компа би трябвало да разчете самия клавир когато го свържеш или на клавира да има бутон PC. С цел прехвърляне на данни обаче компа не ми разчита клавира нищо не ми излиза та ако някой може да ми каже някакъв начин ще съм много благодарен! Не съм много запознат с този клавир,но това ,което можеш да опиташ е да изтеглиш някви драйвъри за е70-ката и да настроиш клавира на PC mode ако има въобще такава опция.Пак казвам че този клавир ми е малко мътен така че ако друг колега знае по-добре,нека също да помага.
  7. С каква цел искаш да го свържеш-прехвърляне на данни или ?Иначе компа би трябвало да разчете самия клавир когато го свържеш или на клавира да има бутон PC.
  8. ИМАМ , Как да се свържем??? totalmk@ymail.com Това е мейла ми,благодаря предварително!
  9. Ако още важи проблема за флопи емулатора,аз се оправих.Качваш си Virtual floppy format програмата ,след това форматираш флашката и като влезеш в програмата,избираш нея.И тук вече ти дава 100 папки в зависимост от това какъв е емулатора -Copy to floppy и избираш какво да качиш.НО флашката,(поне при мен беше така) трябва да е поне 8 GB.Иначе не става! Надявам се да съм бил полезен.
  10. Здравейте,може ли линк за горепосочената програма,че безуспешно търся от къде да я сваля!Трябва ми много!Благодаря предварително!
  11. Здравейте, закупих си USB емулатор за роланда,сложих го ,тръгна няма никакъв проблем.Инсталирах и програмата, с която ми го пратиха, но сега немога да разбера как се качват файловете.Пробвах както се качват на стандартна флашка (Copy-Paste).Първоначално клавира ги прочете, но после се прецака нещо.Показва ми unreadible data.Хайде ако някой знае моля да помогне.Благодаря!
  12. Здравейте,извинете ме,ако мястото за въпроса ми не е тук.И така,някой знае ли откъде мога да си купя дискета за Роланд е-300 с готова кръчмарска информация,тоест - право,криво,дайчово хоро,някоя ръченица,някой ориенталски,някоя румба,малко гръцко,македонски и това е май.Предварително благодаря!
  13. Благодаря за отговора.Аз имам такъв кабел и го свързах в Роланда,но компа не го отчита.Може би трябва драйвъри или?
  14. Здравейте,някой може ли да ми каже как да свържа Роланд е-300 към компа,така че да си прехвърля някое и друго миди.Имам миди кабел,но незнам с него става ли,някаква програма трябва ли и т.н.?Благодаря предварително!
  15. Здравейте,имам ямаха пср е323 и имам проблем при свързването й с компютъра.Когато я свържа,ми показва че всичко е правилно,но когато тръгна да прехвърлям данни ми показва това: Някой може ли да помогне.Предварително благодаря!
  16. Първо благодаря на CyberGene, че се е отзовал.Значи опитвам се да си кача миди файлове и ритми на синтезатора,като съм го свързал чрез миди кабел с компютъра.Програмата е Musicsoft Downloader,като нея съм я изтеглил от сайта на ямаха.Ами общо взето това е.
  17. Здравейте на всички.Незнам дали е тук мястото,но искам да попитам за проблем,който имам при свързването на yamaha psr e323 към компютъра.Когато я свържа,ми показва че всичко е ок,но когато тръгна да прехвърля нещо,ми изписва Not compatible with the instrument currently connected to the computer.Моля за съвет,ако някой се е сблъсквал с подобен проблем.Предварително благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.