Jump to content
Българският форум за музиканти

jivman

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Кавал

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

jivman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. jivman

    Sibelius

    търся някоя хубава бас китарка акордеонче защото съм направил няколко аранжимента и искам да семплирам инструментите ама няма бас във вградените.
  2. Здравейте, намерих един стар Миксер на него пише R8 Stereo Mixer, но не знам как да го захраня нито имам кабел или адаптер, миксера наистина е мн стар но се надявам да мога да го използвам.
  3. Имам упътване ама в него не пиши нищо за стиловете. Пише само как се пускат, как да имнастройвам темпо и таква неща. А не пише нещо за качване на стиловете, има само за качване на мидита.
  4. Ама проблема при мене е че имам няколко стила с разшиpение ".sty" но не могат да се качат на клавира. Аз ги качвам с една програма Micrisoft Downloader и мидитата си са качват нормално, но стиловете не могат. Аз не знам дали изобщо може да се слагат стилове на този модел.
  5. Работя с DGX 205. Има ли въобще начин да се добавят стилове?!?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.