martist Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Някой може ли да каже от где да го изнамеря това.В еМулето изтеглих 3 архива и всичките са kaput. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Такааа ... Изтеглих . Инсталирах . Пробвах да записвам тука една песен и хоп - то си каза само - тра-ла-ла-ла-пълно зайче със л**на ... Освен ако не сте някои любители на екстремните преживявания , не го теглете и инсталирайте . За нищо не става ... пс.Адобето много ме разочароваха Цитирай
martist Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Такааа ... Изтеглих . Инсталирах . Пробвах да записвам тука една песен и хоп - то си каза само - тра-ла-ла-ла-пълно зайче със л**на ... Освен ако не сте някои любители на екстремните преживявания , не го теглете и инсталирайте . За нищо не става ... пс.Адобето много ме разочароваха Що?Кво му е? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 1.Товари компютъра (аз съм със AMD 2100+ (1742 MHz) , 256 рам и дъно Gygabyte K7 ) 2.Инсталира си някви звукови драйвери , които ми ограничиха буфера на картата до 1026 семпъла . И разбира се звука почна също да сече . 3.Дизайна е толкова усложнен , че няма накъде повече . 4.АСИО съпорта е много орязан 5.Новите ефекти са бозичка . 6.Докат са ориентирам кое где е , направо си разказах играта . пс. Да не говорим , че Preferences се намира в Edit , а не в Options. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 От няколко дни го имам инсталиран и го разглеждам. Не ми харесва. Audition 1.5 ми харесваше най-вече заради простотата на употреба, а и открай време съм свикнал с интерфейса. Е, няма АСИО, ама за това има и други хостове. 2.0 наистина е и доста по-тежък. Май ще се връщам на 1.5. За мен 1.5 с инсталирани Waves и Voxengo плъгини е с пъти по-функционален и удобен, а и качеството на звука хич не е толкова лошо. Собствените му ефекти не са кой знае какво, ама тях кой пък ги ползва. . . Така че 10х ама но 10х. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Има ли начин да се подкара на Win 2003 ?????? Цитирай
martist Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Неще ли да тръгне?Или още при инсталацията ти изписва че има проблем. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Не съм работил с Windows 2003 и скоро надали ще, тъй като е ориентиран в посока сървърни платформи и не ми е нужен у дома. Но ако опиташ емулация на 2000 или XP...? 2003 би трябвало да предлага тази възможност, както ХР я предлага. Надали в 2003 има особени промени по менютата, затова ще опресня в ХР как става: В Compatibility от Properties на *.exe файла избираш "Run this program in compatibility mode for:" ... и съответната OS. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Мисля ,че audition 2 иска сервизен пакет за XP . И тъй като няма как да го намери на 2003 , няма да тръгне . Но не съм сигурен дали в изискванията му влиза service pack . Цитирай
Overdrive Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Аз съм с 2003 RC2 SP1, което е последната му версия от преди няма и половин година. Когато пусна сетупа пише "this program is not compatible with this version of windows" или нещо такова, иначе всичко останало върви без проблем, и това че системата е сървърна не и пречу да се бърникне леко и преправи на workstation, като по този начин се получава Windows, в пъти по-стабилен и малко по-бърз от XP. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Не съм работил с Windows 2003 и скоро надали ще, тъй като е ориентиран в посока сървърни платформи и не ми е нужен у дома. Но ако опиташ емулация на 2000 или XP...? 2003 би трябвало да предлага тази възможност, както ХР я предлага. Надали в 2003 има особени промени по менютата, затова ще опресня в ХР как става: В Compatibility от Properties на *.exe файла избираш "Run this program in compatibility mode for:" ... и съответната OS. Това го знам, но не помага защото сетъпа екстрактва некви файлове и явно после стартира тях Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Аз съм с 2003 RC2 SP1, което е последната му версия от преди няма и половин година. Когато пусна сетупа пише "this program is not compatible with this version of windows" или нещо такова, иначе всичко останало върви без проблем, и това че системата е сървърна не и пречу да се бърникне леко и преправи на workstation, като по този начин се получава Windows, в пъти по-стабилен и малко по-бърз от XP. Просто не може да си намери в системата това , което й е нужно . Иначе в изискванията пише , че иска Windows XP Service Pack 2 . Забелязал съм , че програми , направени за сервизен пакет на XP никога не тръгват на дуга операционна система Цитирай
ManyG Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) от каде мога да си сваля някви ефекти за Cool edit Pro прерових целият нет и немога да намеря Редактирано Юли 21, 2006 от musicman Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 използвай по-добре audition. това е по-новата версия на куул едит, представена от адобе. тя е съвместима с ВСТ ефекти, които може да откриеш навсякъде куул едита е сувместим само с ДХ, които не са чак толкова качествени Цитирай
LOE Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 (Редактирано) как не са качествени бе да не говорим че почти всеки плъгин го има за вст, дх или про туулс но куул едит про си е пръчка както и да го гледаш Редактирано Юли 21, 2006 от LOE Цитирай
Recommended Posts