Bozzich Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 Ghs Boomers, 9/46. От всичко, което съм пробвал досега, най-много ми харесват и на звук, и на пипане. Само малко бързо умират, но може би защото в последно време свиря по повече време на ден... тия са ми на 3 седмици и звукът им вече се скапа донякъде. Цитирай
DDevil Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Earnie Ball Medium Light 12-54 или Earnie Ball Power Slinky 11-48 Цитирай
ianev_94 Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 (Редактирано) Ползвам само Ernie Ball Super Slinky Nickel Wound Guitar Strings - девятки и свиря и в Ми, и в Ми Бемол. Отдавна се чудя дали да не пробвам и осмици, но ще видя. Редактирано Април 29, 2009 от ianev_94 Цитирай
dr3amer Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 ама да не пускам нова тема само за 1 въпрос. Проблем ли е, ако сложа втора струна от комплект деветки (тя е 0.11) на мястото на първа и я настроя на Е стандартен строй и/или drop D, а останалите струни да са от комплект десетки ( .13 .17 .26 .36 .46)? Китарата е Jackson JS30 с 24 прага и compound гриф? Дали ще се стигне до усуквания и такива работи? Цитирай
fLiSk Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Ако китарата ти по принцип си действа както трябва с 10ки, не би трябвало да е никакъв проблем. Даже има такива смесени комплекти най-различни (примерно 1-3 деветки, 4-6 десетки или обратното). Цитирай
блъфа Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Елексир!!!! това са струните!!!! понякога намотката на топчето на1-ва заминава много бързо ,но се преживява! Изкарват ме цяло турне(45 дни) и питат за още! откато свиря с тях, престанах да пренастройвам 12-та позиция !!! а бе това са струните! в бг не съм ги срещал...може би заради цената!!! Цитирай
synchu Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 ^София/магазина до Консерваторията, On-line -> babythomas.name (това също е БГ). Освен това има потенциална вероятност на някои да не им харесва как звучат. Нали ? Цитирай
Slide Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 +1 Мен ми звучат отвратително мазно. Хич го нямат характерния звънлив тон. А по темата - нямам търпение да видя как са струните, след като един месец вече не съм си пипал китарата. (Yamaha 9-ки.) Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 (Редактирано) Макар че не свиря от доста отдавна на електрическа китара, харесвам Ernie Ball Regular Slinky Nickel Wound 10-46 или евентуално Ernie Ball Classic Pure Nickel Regular Slinky 10-46. Струните им за класическа също не са за изхвърляне. Приятно звънливи! ;-) Редактирано Май 13, 2009 от CursedSoul Цитирай
gpav Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 ^Миро колко пъти ще казваш мението си за струните бе Майтап ! И се готви за неделя . И да не съм извън темата. Еlexir 10-46 Много добри !!! Пробвал съм и Ernie Ball Classic Pure Nickel Regular Slinky 9-ки и 8-чки ,но по мое мнение Elexir-а са в пъти по-добри от Earnie Ball . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Офкорз! Странно е, че някои чуват Еликсир като незвънкащи. В моите уши е точно обратното - супер звънтят и много ме кефи тона. Явно е въпрос на усещане. Цитирай
schOle Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 През колко време е добре да се сменяват струните? Мойте са на 5 месеца, става въпрос за акустична китара. Цитирай
Slide Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Офкорз! Странно е, че някои чуват Еликсир като незвънкащи. В моите уши е точно обратното - супер звънтят и много ме кефи тона. Явно е въпрос на усещане. Еми за тва има много марки на пазара, които малко или много се различават, като звукови качества. Въпрос на предпочитания и вкус. Ако всички харесвахме едни и същи струни, то на пазара щяха да са само те. Цитирай
Дебел Отговорено Май 17, 2009 Отговорено Май 17, 2009 Наскоро взех струни за акустичен бас на Elixir, басчето се съживи направо, струните звучат ясно и звънливо. Лично аз съм много доволен. Цитирай
Recommended Posts