Jump to content
Българският форум за музиканти

блъфа

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от блъфа

  1. манолчев, що тая злобица бе мен....тез дето свирим кавъри по фериботите сме май виновни за всичко!!! преебахме публиката,пазара и всичко останало!?! айде т.н. банди ,дето уж правят"собствена" музика ,най после да представят нещо качествено поне като звук....че митко пайнера ви размаза от звук а вие само хленчите...а за оригиналност....мани,мани..... аре със здраве!!!!
  2. бравооо много гот!!! ние работим в същата формация и сме приятно изненадани!!! може и да се престрашим да пуснем наши записи ....както и да е !!!! хубаво е че ви има !!! поздрави и дано се срещнем някаде да се позабавляваме заедно!!!! п.с. любимци Tuck & Patti
  3. Russell Malone -ужасен
  4. Преди години си говорехме точно за тези неща с един музикант от доста по старата генерация. Та той ми разказа как във Варна е имало нещо като музикантски профсъюз....и как гавазите на т.н. профсаюз са обикаляли по кръчмите и музикантините, които не са от варна са изхварчали на улицата при наличието на безработни местни свирачи мафията не е от вчера ! за да съм по точен ,трябва да поясня ,че става вапрос за 30-те години на миналия век! ако тази система беше добра,под някаква форма щеше да съществува и сега....що ли я няма??? имам съмнението ,че само метъл свирещите плачкат за паричките и участията и все някак си са недоразбрани от публика,собственици,упаравители,медий и др лица участващи в играта....гадно е да си бъркаш в джоба за да свириш...особено ако и вече не си на 22...а бе ако нещо ти е голям кеф и тръпка , може и без пари(аз поне съм на този принцип) но обикновено това са странични проекти!!! факт е ,че не съм чул колега примерно от пиано бар , да се тръшка и да тръгне да обединява музикантите и т.н... аз мисля(ужасен глагол),че всичко само ще си намери мястото...като багаж в бус на дълъг път!!! отначало потраква и поскърцва ,ама като се мине известно дистанция и като се понамества с шутове...и готово!!! поздрави
  5. Тази работа няма да я бъде..........особено след последните няколко поста....зле...асоциация на българските мушмуРОК групи !!!! единственото което може да се направи е да има минимално заплащане под което да неможе да се свири, а таван........небето е широко отворено
  6. Елексир!!!! това са струните!!!! понякога намотката на топчето на1-ва заминава много бързо ,но се преживява! Изкарват ме цяло турне(45 дни) и питат за още! откато свиря с тях, престанах да пренастройвам 12-та позиция !!! а бе това са струните! в бг не съм ги срещал...може би заради цената!!!
  7. Няма кофти парчета! Има зле изсвирени(изпяти) !!! Към това можем и да прибавим - изсвирени на грешно място или време(примерно пенсионерско парти а ти жулиш ac/dc )!!!! И никой от пишещите в този форум не е по-голям от PROUD MARY....да ме прощавате Прфесионалистите сами определят за какви пари ще свирят и това няма нищо общо с клубовете в БГ!!! щото кога професионален музикант ще чака на 2 участя в месеца ....приказката за магарето на Хитър Петър ,дето тъкмо започнало да яде камъни и....умряло А и клубовете са място за веселби народни....а не концертни зали !!!! Защо аз ще отварям ( ) клуб , в който няма веселба ,а начумерени рокаджий ще увикват хората от сцената....да не излиза ,че не харесвам рок музика...няма такова нещо заключение- бандите със собствена музика да свирят на вход!!! профитата -за колкото са се договорили!!!А музикантски профсаюз в БГ.....ми като станат повечко заработените кинти(масово),те( лошичките батковци) сами ще ни го организират....
  8. Песента е пълна боза! иначе,момичето си пее.......!!! абе не съм фен!!!
  9. блъфа

    Peavey

    аз имам peavey ultra 112 ! мн съм доволен!!! просто едно чудесно лампово комбо!!! купих го преди 2 год от магазина на ямаха във варна!!!
  10. китарата обажда супер!!!! а за свиренето....с удоволствие бих посвирил с теб!!! радвам се че има талантливи и трудолюбиви хора като теб!!!!
  11. за чека съм трезвен...малко джакче за първия сет! от там натаък си свивам от вълшебните цигари + минерална вода!!! но не пафкаите преди сет номер едно,4е се губи контакт с публиката!!! и никаква химия....!!!ако свирите 4асно парти за чичковци и лелки с пари,просто се усмихвайте и се напивайтезаедно с тях ! нито по бързо,нито по бавно!!!!колкото и да си скапан номера винаги минава!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.