Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Цъ. Варианта с registry е малко вероятен- прекалено е лесен за кракване, но и в този случай, 100% ключа е маскиран, тей че не може да се открие с такава програма.

По-вероятно е при инсталация да са бутнати системни файлове. А нали Н2О вече пуснаха "излекувана" версия- при мен с нея няма проблем :metalist:

• Отговори 1.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

... пробвах един номер и засега - вече близо 20 мин. работи - става дума за следното - деинсталирайте софта , след това почестете регистрациите с някоя подходяща програма за всеки случай , променете годината от 2007 на 2006 в часовника на компа - долу в дясно и инсталирайте Гитар риг 3 версията на Амплифай .... направих това и за момента софта бачка .... преди това след инсталация в рамките на 10 мин. се появяваше съобщението за регистрация , а сега не ...... дано това да е разковничето :metalist: . Цеко :metalist:

..... между другото никъде в основните сайтове не съм виждал да има версия на Н2О

Отговорено

Явно трябва да се смени датата на самия компютър, за да работи правилно ... май така излиза ...

Въпреки това все още няма да я инсталирам тройката, докато не излезе релийз или на H20 или на тези, които presly спомена - AIR.

• 2 weeks later...
Отговорено
извинявайте за тъпия вапрос но тия дни си свалих Guitar Rig,таа може ли да се записва във реално време или само обработва записани китари ;)

Звуковата карта трябва да е с ASIO драйвери.

Отговорено
http://www.native-instruments.com/index.php?id=guitarrig3se

Днес бях приятно спамен от NI с анонса за GRig 3. Обещават още нови кабинети, ефекти и прочие.

Още не са качили семпли.

Излиза на пазара някъде през Октомври. А по нашите "свободни земи" кой знае....

Чакам го с нетърпение.

Имам го и не съм много доволен, няма голяма разлика от Guitar 2.

за контакти waveexplorer@mail.bg

Отговорено
http://www.native-instruments.com/index.php?id=guitarrig3se

Днес бях приятно спамен от NI с анонса за GRig 3. Обещават още нови кабинети, ефекти и прочие.

Още не са качили семпли.

Излиза на пазара някъде през Октомври. А по нашите "свободни земи" кой знае....

Чакам го с нетърпение.

Имам го и не съм много доволен, няма голяма разлика от Guitar RIG 2.

за контакти waveexplorer@mail.bg

Отговорено
...може ли да се записва във реално време...

Може. Потърси из форума, има страшно много теми и информация ТОЧНО за това, което ти трябва. Успех! :lol:

Отговорено (Редактирано)

рекордни sound mix от настройките на звуковата карта.

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
  • 2 weeks later...
Отговорено

Пак радост: Намериха му цаката. Риплейс на 2 файла и готово - работи перфектно....вече 1.5 часа, без промени в часовника.

Подробности: в руските аудионовини :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

ами да ви кажа имам линк към крака... само дето не съм сигурен дали ще е удачно да го постна тук.

просто като крак за игра и пр. - заместване на 2 файла.

Редактирано от staff123
Отговорено
Със ZOOMa добре си го напраил. Хвала. Чукни ако измислисш нещо!

Малее като се регистрира, и можете да си намалите мноо латенцията. Мойта е на 5 със гадна звукова :greenangel:

пък какви ефекти има, набарях един досъщ като на ричи блекмор, не че неговия е труден, ама все пак си свиря върху неговите песни и немога да разбера кой свири :hysterical:

Отговорено

какво да кажа, досега не съм чул нито един от хилядите пунтиращи Ричи Блекморският саунд

да го изкарат...

камо ли лесно.

ужасно е труден.

като си мислиш , че е лесен - запиши се върху бекинг трак и после сравнявай с оригинала.

Отговорено

....от опита който имам със софт процесори досега съм разбрал едно - има голяма вероятност хората които правят софтовете да са достатъчно добри спецове а и също така още по голяма вероятност да са по спецове от повечето от нас във форума .... та затова моя съвет е първо да се почне със готовите бленди в софтовете и на базата на тях да се надгражда - с Гитар риг 3 и Амплитюб 2 ще е по лесно в началото щото там поне визуализацията подсказва за какъв тип симулация става въпрос ... е поне долу горе - иначе всички поради неясни причини преименуват кубета, глави и боксове .... като и да е .... друго нещо не по малко важно е да има инфо - в случая на Металика 86 - та как е правен саунда по време на записните сесии през 86 - все някъде по форумите ще има инфо за това .... и след това вече на базата на това може да започне да се разцъква с я Ревалвер , я Гитар Риг , я с Амплитюбето ..... и с трите софта може да се постигне сносен резултат , но личното ми усещане е че специално за саунд тип Металика 86 най близко вероятно ще бъде Амплитюб 2 - само дето има малка подробност че ако вкараш китарата директно в компа без да използваш преамп на кубе или отделен такъв саунда няма да стане ..... този проблем го има само при Амплитюба - блендите звучат много по рехаво и посно в сравнение с това ако китарата ти минава през преамп ... докато при Гитар риг 3 и Ревалвер МК2 този проблем не е толкова очеваден , въпреки че и там ползването на преамп придава допълнителна плътност и цвят ..... преди година и нещо имах кубе за бас Беринджър BXL450A и го ползвах за преамп и трябва да кажа че въпреки че уж е бас кубе китара се чуваше не лошо в компа , сега благодарение на Кольо имам класически аналогов преамп ''Rath amp '' и съм много доволен от резултата ..... като и да е ... желая успех . живи и здрави . Цеко :greenangel: