Jump to content
Българският форум за музиканти

Stelian Tomov

Members
  • Мнения

    154
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Stelian Tomov

  1. link Синтезатора е Roland G800 Миксера е Alesis
  2. Stelian Tomov

    Ето как пея

    Е много яко, браво. Успех!
  3. линк - Drive V amp B Drive линк - Drive V amp B Drive VST Izotope Ozone 3
  4. А ок, като направиш мидито, ако искаш го качи някъде, пак ще го семплирам.
  5. какво има да му се оправя, като звук е добре. то няма китари, няма нищо, нито вокал. Ако ги има и тях, ще стане яко.
  6. Stelian Tomov

    Orgasmatron

    Много добър звук, я кажи китарите от кви семпли си ги изкарал, но има малко повече копресия битрейтова.
  7. Охохохо, тя не е зле, ако слушаш само музика, иначе да правиш музика не е за тази работа
  8. еми то и мидито не отговаря много на песента, а пък инструментите са евтини семпли от Хиперсоник. Бекинг трак без китарите и вокала, ако някой се навие, песента наистина е невероятна.
  9. link Ае някой да изпраска китарите, много яко ще стане.
  10. Stelian Tomov

    V-amp

    като задържиш повече от две секунди.
  11. Eми, аз нали ти писах горе какво да направиж, ако и това не ти става, значи ти е проблемна китарата или компютъра е слаб.
  12. Само се правя, приятелю!!!!
  13. къв креатив, зимай си Squier Fender Stratocaster Standart M-AUDIO DELTA1010LT и един BEHRINGER V AMP 2 и си готов.
  14. Stelian Tomov

    6 Chicken

    Дядо Митьо, хубаво е станало! 6 кокошки съм най...ла
  15. Добре ве пич, казах ти има гугъл, никой няма във форума да ги отговаря на малоумни въпроси, иначе служи за ефекти за китарата и може чрез кабели да запишеш това което свириш в компютъра. Мисля, че темата стана много детска и май трябва да я затворят, виждаш, че само аз ти отговарям на тъпите въпроси, ама и на мене ми писна.
  16. Процесор за китара е, хубав е! Което незнаеш какво е само пишеш в гугъл v amp и ще разбереш какво е, много товарим форума за глупави въпроси!
  17. Най-добре според мен е да си вземеш един V amp 2 и да го слушаш на слушалки, аз така направих, може чрез него да записваш и директно в компа, симулация на известните: маршал, вокс, фендер, меса. Хубав звук вади.
  18. по добре си вземи хубави колони, съседите да го духат!
  19. Всичко има, с четене и питане всичко има
  20. Докато не си взел още китарата + кабелите и преходник от голям към малък жак, намери си Steinberg Cubase SX Това ти е хостващата програма. С нея можеш да правиш сичко, което ти скимне, понеже си начинаещ, недей задава въпроси като мога ли да отделя само китарите от дадена песен или мога ли да махна вокала. Такъв филм няма! Всичко става със свирня или миди което пък то е озвучено чрез VST програми, точно тази програма Cubase и още много като нея оправляват тия програми-семпли. А относно за ефектите за китарата, започни с IK Multimedia Amplitube 2 примерно или Guitar Rig 3. После ще имаш проблема "нищо не чувам което свиря, много пръщи. Ще ти пръщи, ако имаш кофти звукова карта, ще ти трябва драйвера ASIO4ALL, той ще намали маничко проблемите, но до някъде. после настройваш хост-програмата ВСТ-плъгин програмата, дали ще е Amplitube ири другата, те също имат настройки, всичко трябва да излиза от ASIO4ALL. после за да чуваш това което свириш, влизаш в миксера ва windows, мутваш line in, после в рекординг опшънс на същия миксер, отметваш да записва през line in. Вече трябва да ти се чува. Сигорно след време ще имаш и друг въпрос, как да запиша това което свиря. Еми през хост-програмата, правиш аудио трак моно, даваш му мониторинг, сендваш му amplitube-то и си готов. Отговарям ти предварително на въпросите, защото знам, че ще питаш за тях. Айде успех, но прегледай форума, има много интересни теми в секция софтуер.
  21. Guitar Rig 3 има настройки!!! От там го настройваш да излиза през Asio2all-a, но преди това си вкарал китарата в line in, влизаш в миксера на windows от там в менюто мутваш line in, влизаш в рекординг опшънс и даваш да излиза през line in. и вече, квото свириш тряя да се чува. Успех
  22. Stelian Tomov

    Cubase/Nuendo

    Абе всичко става, трябва ти или хубава звукова карта, и МИДИ кабели. Абе по принцип всичко става, само да им свикнеш на програмите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.