Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Отговорено

Сигурно ще ме оплюете но не мога да

си изкарам запис от грига...

правя запис в тейп дек-а и след това като го сейвна имам уав файл самоче

без ефектите а само чиста китара.. те не са мног опциите на тейп дека и всичките ги разцъках уви все същия резил

• 4 weeks later...
Отговорено

Значи като я стартирам тази програма и ми изкарва ей този надпис:

Sorry, but your computer does not fulfill the minimum requirements to run GuitarRig. You need a CPU that supports SSE or Alvitec.

И се чудя дали проблема идва от софтуера или от хардуера. Дали трябва да си кача нещо или нещо със звуковата карта. Ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително!

Отговорено

Така е - процесорът ти е слабичък, то си е посочено:

...

You need a CPU that supports SSE or Alvitec.

...

но обикновено като се тръгва да се сменя процесор, се сменя и дъното ... кофти ситуация, така са направени нещата, но посочих обикновено, трябва да се види каква конфигурация ти е компа.

Отговорено

и щом няма ссе ебаси компа дето е Пентиум 2 ли е или дурон??

Ще трябва да смениш дъно, процесор и рам може би ако ти е СДРАМ и естествено и захранване/кутия

Отговорено

Така значи

процесор AMD Duron XP, 1300 MHz (13 x 100)

дъно Acorp 7KTA(P) (1 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DIMM, Audio)

чипсет VIA VT8363 Apollo KT133

системна памет 384 MB (SDRAM)

видео NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB)

звуков адаптер VIA AC'97 Audio Controller

Отговорено

Аз бях с Дюрон на 800 и ми пишеше същото. Просто тая Дюронка няма SSE. Tрампих си процесора за дюрон на 1.3 с доплащане от 1 бира и сега е добре. Можеби твоят просто е от по-старите модели, без тези инструкции. Може да пробваш да направиш същия номер като мен, подмяна с малко доплащане. По принцип обаче не е наложително да сменяш дъно, памет и т.н...

Отговорено

Ми при мен ще е наложително, защото като си купувах тоя процесор ми казаха, че следващия път, като ще искам да си го сменям ще трябва и дъното. Мерси, все пак за отговорите ви. Поне разбрах, че ще си свиря без Гитар Риг и това е.

Поздрави!