godislav Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 Имам програмата но не знам как се работи с нея. Цитирай
musicman Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 ^ Колега, това е форум а не ръководство на потребителя. Ако имаш конкретен въпрос - питай. Но преди да питаш - RTFM! Цитирай
godislav Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 Трябва ми нещо като инструкция за работа с програмата. Много добре разбирам за какво става на въпрос,но поставянето на ограни4ения не е най добрия подход. Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 9, 2012 Отговорено Януари 9, 2012 godislav, не се опитваме да ти поставяме ОГРАНИЧЕНИЯ. За добро или лошо форума наистина не е поле за изписването на 100% ОТ-ДО ръководство, за която и да е програма. В частност с нашия случай няма как да ти предам знания трупани в продължение на над 10 години в ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ. Ако разбираш достатъчно от английски мисля, че можеш да се оправиш поне с основните неща преглеждайки хелпа на програмата (F1 докато си стартирал програмата ще те прехвърли автоматично на страница в хелпа свързана с активното поле или плъгин в дадения момент). FL има много добре написано ръководство дори за хора с малко опит в тази област. Също така има демо файлове в директорията на програмата, където нагледно са обяснени някой неща. От там нататък ако имаш конкретни въпроси относно нещо, което не си разбрал от упътването или демо файловете - при първа възможност ще отговаряме. Цитирай
GMUNKZ Отговорено Януари 9, 2012 Отговорено Януари 9, 2012 Може ли някой да ми каже , когато съм сложил аутумейшън ивент на даден инструмент , откъде и как да го излюча(мюут- тна) за да провера как е без него и след тва като реша ,пак да го включа (просто да ми го задържи запаметено , а не да се налага да го трия , за да го прмахна) От къде става тоя трик , че не го виждам ? (FL 9) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 По другите софтчета има R/W (Read/Write) специално за аутомейшъна. Като е изключен РИЙД-а, аутомейшъна се скипва и свири все едно си е без него. Нещо такова търси. Виж в хелпа Read Automation or something... Цитирай
GMUNKZ Отговорено Януари 15, 2012 Отговорено Януари 15, 2012 Абе и аз тва гледам ... да е по някъв такъв начин , както е в кубейса , но хич не го виждам .Чета из хелпа и пак не го виждам .Има само делейт спейс и делейт ол , но как да го запаметя и да го върна пак , не ми е ясно .И въобще може ли да стане така , но пък не ми се вярва и да не може . Цитирай
GMUNKZ Отговорено Януари 17, 2012 Отговорено Януари 17, 2012 Ами бачкам и на двете .... и някой път фрутито го ползвам през кюбейса , но рядко .. Цитирай
godislav Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 Бих искал да работя с някой които иска да прави електронна музика. Цитирай
nota Отговорено Май 30, 2012 Отговорено Май 30, 2012 Привет какво точно искаш да работиш с този някой? Цитирай
godislav Отговорено Май 31, 2012 Отговорено Май 31, 2012 Искам да работя съвместно с някой който да ме улесни при работата с компютъра. Цитирай
nota Отговорено Юни 10, 2012 Отговорено Юни 10, 2012 Привет ! ! ! Еми айде ако искаш да опитаме? Скайп:marinmurlev Цитирай
sezgin Отговорено Октомври 23, 2012 Отговорено Октомври 23, 2012 здравейте някой може ли да ми каже точно за какво се използва програмата. ) Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 23, 2012 Отговорено Октомври 23, 2012 Абе това FL Studio е някакъв магнит за едни такива, слабоо... такова хора. Всеки втори пости в темата е "За какво служи тая програма" или "Как се работи с програмата". Епа google малък ли ви се вижда, че да задавате такива елементарни въпроси тук. Това направо като подигравка ми изглежда. 3 Цитирай
Recommended Posts