Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Трябва ми нещо като инструкция за работа с програмата.

Много добре разбирам за какво става на въпрос,но поставянето на ограни4ения не е най добрия подход.

Отговорено

godislav,

не се опитваме да ти поставяме ОГРАНИЧЕНИЯ. За добро или лошо форума наистина не е поле за изписването на 100% ОТ-ДО ръководство, за която и да е програма.

В частност с нашия случай няма как да ти предам знания трупани в продължение на над 10 години в ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ.

Ако разбираш достатъчно от английски мисля, че можеш да се оправиш поне с основните неща преглеждайки хелпа на програмата (F1 докато си стартирал програмата ще те прехвърли автоматично на страница в хелпа свързана с активното поле или плъгин в дадения момент). FL има много добре написано ръководство дори за хора с малко опит в тази област. Също така има демо файлове в директорията на програмата, където нагледно са обяснени някой неща.

От там нататък ако имаш конкретни въпроси относно нещо, което не си разбрал от упътването или демо файловете - при първа възможност ще отговаряме.

Отговорено

Може ли някой да ми каже , когато съм сложил аутумейшън ивент на даден инструмент , откъде и как да го излюча(мюут- тна) за да провера как е без него и след тва като реша ,пак да го включа (просто да ми го задържи запаметено , а не да се налага да го трия , за да го прмахна) От къде става тоя трик , че не го виждам ? (FL 9)

Отговорено

По другите софтчета има R/W (Read/Write) специално за аутомейшъна. Като е изключен РИЙД-а, аутомейшъна се скипва и свири все едно си е без него. Нещо такова търси. Виж в хелпа Read Automation or something... :)

Отговорено

Абе и аз тва гледам ... да е по някъв такъв начин , както е в кубейса , но хич не го виждам .Чета из хелпа и пак не го виждам .Има само делейт спейс и делейт ол , но как да го запаметя и да го върна пак , не ми е ясно .И въобще може ли да стане така , но пък не ми се вярва и да не може . :D

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Отговорено

Абе това FL Studio е някакъв магнит за едни такива, слабоо... такова хора. Всеки втори пости в темата е "За какво служи тая програма" или "Как се работи с програмата". Епа google малък ли ви се вижда, че да задавате такива елементарни въпроси тук. Това направо като подигравка ми изглежда.