pampi Отговорено Октомври 17, 2017 Отговорено Октомври 17, 2017 (Редактирано) ... За мен Мастодон са тъпа група, гледах им последната тъпня по Фрактура. Случаен или не, за какво да се впечатляваме толкова, от някакъв тъпак от някаква тъпа група... Това за една от най-яките метъл банда последните 20 години. Дето всеки албум й е учебник по музика, а не упражнения за гимнастика по грифа... Редактирано Октомври 17, 2017 от pampi 1
TONY Отговорено Октомври 17, 2017 Отговорено Октомври 17, 2017 В никакъв случай не са хеви метъл, както са ги писали в Уикито. Стонър, слъч, алтернативен, грув метъл и тн. Може да са определящи за смесицата от стилове която свирят, но не и за метъла. Или си или не си. Метъл. Това, което свирят не е метъл. Не ми харесаха, като ги гледах подгряващи на Металика, последният им клип също не ме впечатли, общо взето нямам интерес да им слушам великите творения. За мен, не представляват интерес, поне в момента. Иначе може да са си много готини и определящи, за тези които ги харесват. Този Бил е имал сигничър екплорър от Гибсън. Не е малко. Очевидно си има фенове. Човека е минал към ESP, the high end ESP Bill Kelliher and the more affordable LTD BK-600. Е, изказал е мнение, дали обаче е прав.... ФБР искаха да фалират Гибсън, но не успяха. Ако бяха БГ данъчните ( по заръка на знаете Кого), обаче....
ultramega Отговорено Октомври 17, 2017 Отговорено Октомври 17, 2017 (Редактирано) ^^^Не визирах теб , а автора на теърденията от линка в началото Редактирано Октомври 17, 2017 от ultramega 2
G.Varbanov Отговорено Октомври 17, 2017 Отговорено Октомври 17, 2017 Mastodon for fuckin days! Една от най-добрите банди в момента :> Всеки сам по себе си - абсолютен селяндур, заедно - нямат спиране! :> 1
Ламби Отговорено Октомври 17, 2017 Отговорено Октомври 17, 2017 Попрочетох мнения по въпроса и май от Гибсън са го отсвирили.Не се е махнал сам.Това,че от ЕСП са му направили китара не означава нищо,понеже не се различава по спецификации от тази на Уил Адлер.Най много да вдигне продажбите на ЛТД.Защото Японската струва 9 пъти повече и кандидатите няма да са много. 1
G.Varbanov Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 Ще трябва ли да си заравяме китарите в крайна сметка? Само това искам да знам, или да ги даваме на Рафо? :> 1
TONY Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 За заравяне, едва ли. Може би в бъдеще , близко или далечно, нещо ще измести китарата, така както тя е изместила цигулката. Това нещо може, даже да не е струнен инструмент. Може би някаква хайтеч джаджа.... Предполага се, че още дълго ще има хора, които да свирят на китара. Ето, тези Мастодон, явно са значими, за доста хора. Аз примерно, може да харесвам Тони Айоми и китарата му в До диез да ми звучи ок. Но примерно дропнати китари в Ре ( изцяло) или Ла като при Мастодон и плъгнати в Ориндж ампове, да не ми радват особено ухото. Преди 15-тина години предпочитах китарата да е в Ми бемол, сега стандартното Ми, най-добре ми звучи. Това може, да е една от причините да не съм фен на тези Мастодон. Колкото до Гибсън, те ще фалират, ако пазара хептем тръгне надоло, т.е. по обективни причини. Или по субективни, ако имат неадекватен мениджмънт. Има вероятност, някой да им се точи на бизнеса и да се опитва да ги отстрани. Дори и много по -големи от този Бил, са си тръгвали , но това не означава край. Примери - Ван Хейлън, се махна от Мюзикмен, но те май са ок. Зак Уайлд, направи Уайлд Аудио, но Гибсън не фалираха...
musicman Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 Ей, до тук нито един умрел Гибсън не ми предложихте.... какво ги пазите тея умрели китари? 2
G.Varbanov Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 Имам един бел за тебе. Ама само ако му платиш погребението! :/ 1
synchu Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 72 стинки, в краен случай 73. Току се появи някой, който предрича, я края на Гибсън, я на Вселената, к'вото дошло, кой каквото го кефи на момента. Гибсън си е Гибсън. Това, което е по-добро от Гибсън обикновено струва повече от Гибсън. 4
jabs Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 Да бъдем позитивни. Ако Гибсън затворят, след 150 години наште Гибсъни ше струват много пари и Джим от форума ше развърти един страшен бизнес с Гибсъни втора ръка. Токай и Бърни вече нема да са актуални. Рафо да ни съ натиска да му ги даваме, иска да спечели в переспектива както се казва 4
musicman Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 ^ Не бе, аз да ви отърва, нали са умрели... за какво са ви? Аз за вас... не за мен... Ама до тук само хейт, нито едно предложение.... 1
Mefistofel82 Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 За Гибсън не знам, ама Карвин миналата седмица обяви, че бие кепенци. В момента са обявили на сайта си ликвидационна разпродажба.
Heartman Отговорено Октомври 18, 2017 Отговорено Октомври 18, 2017 Тя нали като цяло китарата умираше, вие сега за Гибсън се притеснихте.Никой не умира, просто на някой нещо не му е кеф.И аз не слушам Мастодон значи за мене са умряла група. 5
synchu Отговорено Октомври 19, 2017 Отговорено Октомври 19, 2017 То в Карвин китарите излязоха в друга компания още 2015, а аудиото не беше нищо особено... Бизнесът си е бизнес.
Recommended Posts