Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, имам нужда от малко помощ.

Приятеля ми скоро има рожден ден и ми се иска да му подаря нещо свързано с китарата.

Някакви предложения ?

Поставка и калъф си има.

Благодаря ви :) 

Отговорено

Китарата..ми можеш да му вземеш някакъв дисторшън ефект,ама ако е от ония по дебелите китари с дупка отпред няма да му върши работа.. :greenangel:

Отговорено

Голям късметлия, аз все чакам за подарък свързан с хобито ми ама.... само чорапи , парфюми и други глупости.....

Може да му вземеш един хубав колан. Ако калъфът му е мек, вземи куфар. Друга добра идея е да му вземеш някакъв подхранващ препарат за дървото или за почистване.  Също може да му подариш е някакъв тунер тип щипка. Много възможности има.

Отговорено

Исках да пиша на лични събщения за да не излезе, че си правя реклама, но потребителят не може да ползва такива "екстри" та затова тук:

Става въпрос за перца от полу-скъпоценен камък (Ахат) Ръчна изработка, като бижу е и има уникален тон! Гарантирам ти, че много ще му хареса! Доста хора си купиха и всички са доволни!

Ето я обявата:

http://bazar.muzikant.org/auction_details.php?auction_search=1&auction_id=231310&option=basic_search&basic_search=перца&form_basic_search=Търси&keywords_search=перца&limit=10&item_type=all

Отговорено (Редактирано)

Е ти кво да чакаш,тя не е казала китарата ква е ,та дадеме съвети- може да свири класика с пръсти

-то като вица питали жена каква ти е колата -ми червена

То моята приятелка и при най-добро желание не знае какво да ми подари,пита ме - аз е вземи едни струни и тя ми звъни от магазина - ма какви то има много?

Редактирано от Hillbilly
  • 2 weeks later...