theSmile Публикувано Ноември 21, 2016 Публикувано Ноември 21, 2016 Здравейте, имам нужда от малко помощ. Приятеля ми скоро има рожден ден и ми се иска да му подаря нещо свързано с китарата. Някакви предложения ? Поставка и калъф си има. Благодаря ви Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 22, 2016 Отговорено Ноември 22, 2016 Китарата..ми можеш да му вземеш някакъв дисторшън ефект,ама ако е от ония по дебелите китари с дупка отпред няма да му върши работа.. Цитирай
viktor.velikov Отговорено Ноември 22, 2016 Отговорено Ноември 22, 2016 Голям късметлия, аз все чакам за подарък свързан с хобито ми ама.... само чорапи , парфюми и други глупости..... Може да му вземеш един хубав колан. Ако калъфът му е мек, вземи куфар. Друга добра идея е да му вземеш някакъв подхранващ препарат за дървото или за почистване. Също може да му подариш е някакъв тунер тип щипка. Много възможности има. 1 Цитирай
viktor.velikov Отговорено Ноември 22, 2016 Отговорено Ноември 22, 2016 Исках да пиша на лични събщения за да не излезе, че си правя реклама, но потребителят не може да ползва такива "екстри" та затова тук: Става въпрос за перца от полу-скъпоценен камък (Ахат) Ръчна изработка, като бижу е и има уникален тон! Гарантирам ти, че много ще му хареса! Доста хора си купиха и всички са доволни! Ето я обявата: http://bazar.muzikant.org/auction_details.php?auction_search=1&auction_id=231310&option=basic_search&basic_search=перца&form_basic_search=Търси&keywords_search=перца&limit=10&item_type=all Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 22, 2016 Отговорено Ноември 22, 2016 (Редактирано) Е ти кво да чакаш,тя не е казала китарата ква е ,та дадеме съвети- може да свири класика с пръсти -то като вица питали жена каква ти е колата -ми червена То моята приятелка и при най-добро желание не знае какво да ми подари,пита ме - аз е вземи едни струни и тя ми звъни от магазина - ма какви то има много? Редактирано Ноември 22, 2016 от Hillbilly Цитирай
TONY Отговорено Ноември 22, 2016 Отговорено Ноември 22, 2016 Един хубав колан е добър подърък. Цитирай
lyu_records Отговорено Ноември 22, 2016 Отговорено Ноември 22, 2016 Малко повечко инфо! Как изглежда китарата на която свири и каква музика свири на нея? Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 23, 2016 Отговорено Ноември 23, 2016 Те това е добър подарък,който обикновено се свързва с китарата с кабелче - 2 Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 23, 2016 Отговорено Ноември 23, 2016 Това е тема - призрак, появяват се периодично по някаква странна логика. 1 Цитирай
ikonomec Отговорено Ноември 30, 2016 Отговорено Ноември 30, 2016 ^Не, това е "Явор" Ха-ха-ха и аз в началото си помислих за него Цитирай
danirak Отговорено Декември 11, 2016 Отговорено Декември 11, 2016 И аз да попитам - годината на производство има ли значение,ако китарата не е ползвана ? Цитирай
Ламби Отговорено Декември 11, 2016 Отговорено Декември 11, 2016 Ако няма следи от употреба и цената те устройва какъв е проблема. Цитирай
Recommended Posts