Jump to content
Българският форум за музиканти

Усилвател за вкъщи


nstanev

Recommended Posts

Най-добре е нейде в гората! Дърветата с много листа са идеални против ривърб и всякакви други подобни вредни отражения на звука. Лошото е, че ще изгониш и зайци и мечки и катерички и всичко... :D

Те зайците и катеричките ще избягат ама Баба Меца може да те подгони ...с усилен нагон !  :D

И Горския след нея !

 

Темата е все още полезна !

 

И докато още съществува ....някой ползва ли  VOX amPlug2 Metal  (MT)  - новият  ? Поне на ревюто в You Tube звучи добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъпсолютно си прав, но и ти не си го знаел когато си бил новак , затова апелирах да четат новаците и тогава да питат та въпросите им, да са по ЯСНИ !И тогава ще получат по правилни отговори. И ти си на мнение като мен, че специално тук във форума има отговор на всички въпроси за новаците.И че без да е стигнал високо ниво на свирене трудно ще се доближи до истината, каквито и отговори да получат.

Аз не се заяждам по никакъв повод когато става въпрос за инфо спрямо музиката. Тъй като съм родител имам лошия навик да подтиквам младите към труд спрямо музиката, сложна работа е .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам Blackstar HT-1R и Yamaha THR 5 и двата са перфектни за в къщи, особено съм очарован от Ямахата ,имал съм и микро кубето на Роланд и според моето разбиране за звук Ямахата го отвява от всякъде.

 

+1 за Yamaha THR серията! Аз имах THR10X, който се води модел за метъл, но най-малко метъл съм свирил през него и беше супер. Продадох го само, защото в последно време вкъщи съм свикнал да свиря през компютъра на студийни closed-back слушалки чрез симулации, та ми беше станал излишен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.