zigi Публикувано Декември 1, 2006 Публикувано Декември 1, 2006 Онзи ден се разхождах из магазините в Плд-то и видях ето този модел: ЦЪК Струваше 500 лв. Въпроса ми е възможно ли е на такава ниска цена да е нещо качествено, или просто частите са произведени някъде в източна Азия, което намаля цената и качеството Цитирай
Flanker Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Ми то на линка,който си дал май си пише. Подходяща за начинаещи,правена в Индия.Няма флойд а обикновено,незаключващо тремоло.За 500лв си отговаря напълно по БГ стандартите. Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 получаваш това за което плащаш, китарите не са лоши, но не си мисли, че като пише джаксън е на нивото на моделите прозвеждани в САЩ Цитирай
zigi Отговорено Декември 1, 2006 Автор Отговорено Декември 1, 2006 (Редактирано) Естествено че не си го мисля. Аз просто питам дали ще е добре като за мене тъй като аз свиря от 1 година и имам 1 кремонка ся, пък ми трябва нещо което да не ръгам като ненормален, щото на кремонката жуля 2 часа и пръстите ми леш. Някой ми беше подметнал обаче че адаптерите на джаксана не били много хубави. Кажете някакво мнение би ли издържала 4-5 години без да и се прецака нещо? И още нещо. Кое бихте предпочели: Този Jackson или Les Paul Stagg Редактирано Декември 1, 2006 от zigi Цитирай
Evil_Eye Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Ас сам с JS30 DK - ЦЬК Почти сащата само че моита е сас заключване.Правена е в Индия и си е оригинален Jackson само че е по-бейсик модел.Звука ме задоволява за сега в камбинация сас Зуум 2100 и Маршал. Китарата никак не е лоша зависи на какьв етап от музикалното си развитие си в момента. :guitar: Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Някой ми беше подметнал обаче че адаптерите на джаксана не били много хубави. Кажете някакво мнение би ли издържала 4-5 години без да и се прецака нещо? И още нещо. Кое бихте предпочели: Този Jackson или Les Paul Stagg като за китара от този клас мога да те уверя че адаптерите не са никак лоши и джаксъна определено е по-добре от стаг, според мен ще ти свърши работа но преди да я вземеш я пробвай хубаво, да няма някакви проблем с грифа, че се носят разни легенди незнам колко са вярни и бай дъ уей 4-5 години ако свириш на нея редовно няма как праговете и да не се износят Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 За 500 лв веднага си взимам от Вежен (райсинг форс) Vintage SG. Цитирай
Deezer Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Зиги... нещо си в грешка за модела. Тази която си гледал (във Филхармонията) е с обърната глава, по-скоро като на Ивъл_Ай. Ама пак ще е по-добре от Стаг де Цитирай
TONY Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 РАЗБИРА СЕ JACKSON - дори да е ниско бюджетен - по си заслужава от стаг по добре помисли дали да не дадеш още 70 лв и да вземеш по горния модел - JS30 DK конкртено имах версията - стринг тру боди и си заслужава отвсякьде парите Цитирай
TONY Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 но пьк ако ще ползваш повече чисти звуци - модела на който си се спрял - май ще ти вьрши повече работа значи прецени JS 20 ката - е 1 HB и 2 сингьла - тоест може и метьл -хард рок, може и други стилове - и по малко с рьчката - все пак ще се разтройва при много рьчкане ако искаш повече да рьчкаш - вземи JS 30 floyd rose а пьк ако тона(якия метьл) е най важен за теб -стринг тру боди -варианта на JS 30 -но пьк няма да имаш рьчка изобщо както виждаш имаш цели 3 варианта - според това, какво най много ще ти трябва за твоята музика Цитирай
zigi Отговорено Декември 2, 2006 Автор Отговорено Декември 2, 2006 (Редактирано) Ами не аз по принцип си падам не толкова по ръчкане и баладки, а по по-бързи парчета, така че ше преценя. Ръчката я ползвам мн рядко и то главно за отпускане при някои солца. Не ми трябва флоид тъй като не съм чак толкова напреднал. Аз даже мислех да си взема скуеър, но искам нещо за повече джангър, тъй като на скуъера бях пробвал, малко по трудно е. Редактирано Декември 2, 2006 от zigi Цитирай
Evil_Eye Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 Зиги и ас бях с кремона обаче за кам 2 и половина год и като видях тоя Jackson в парвия момент и ас се питах има ли толкова ефтини ама като я пробвах ми хареса.Преди седмица някьде успях да замькна в кьщи един много добьр китарист които работи в БГ и чужбина да изврьнкам някои друг сьвет и тои сащо я одобри така че смело напред Цитирай
zigi Отговорено Декември 2, 2006 Автор Отговорено Декември 2, 2006 (Редактирано) А имате ли някаква идея какво е разстоянието от струните до грифа, тъй като ми трябва да свъря по бързички работи, обаче кремонката като и е 7 мм и ме затруднява. И въбще къде мога да прочета повече за китарата? Редактирано Декември 2, 2006 от zigi Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 Малиииииииииии 7 мм!!! :wall: нормално е на 12-то прагче 3,5 - 4 мм, но знай че повечето ги продават с повече защото никой не се занимава с правене на финни настройки на китарите в магазините , а то си требе! Цитирай
zigi Отговорено Декември 2, 2006 Автор Отговорено Декември 2, 2006 Да де ама реално то на кремоната ми може да се свали ама е кофти щото на 0 прагче пък е около 2 мм и като сваля струните и почват да жужат на 5. Въпроса е аз ако си зема йаксън той дори да не е спуснат ако го спусна дали ще жужи? Цитирай
Recommended Posts