Mitko_bdl Публикувано Май 13, 2015 Публикувано Май 13, 2015 Здравейте, колеги!Имам странен Time stretch проблем със Cubase 4. Та,работя по проект, safe-вам го, затварям го, започвам нова сесия, записвам, save-вам, затварям, всико е ок и затварям програмата.В момента в който отварям отново проектите от същия ден всичко е забързано, pitch-нато високо, stretch-нато и ужасно.RAW аудио файловете също са променени.Не съм сменял Hz-те и bit-овете, напротив отворих го както беше. От Steinberg Support отдела за България ми отговориха, че предполагат, че програмата по някакъв начин е изменила файловете при затварянето, някаква грешка знам ли, нищо конкретно не казаха. На някой случвало ли се е нещо подобно и има ли идея как да спася проекта си?! Благодаря ви!Поздрави,Димитър. Цитирай
anomandrus Отговорено Май 13, 2015 Отговорено Май 13, 2015 (Редактирано) Привет, аз използвам Cubase 7.5 и никога не съм имал такъв проблем. Как си задал настойките на Hz-овете- да се задават от Cubase или от аудио интерфейса? BTW защо си го постнал навсякъде въпроса? Така се създава ненужен хаос в темите. Редактирано Май 13, 2015 от anomandrus Цитирай
musicman Отговорено Май 13, 2015 Отговорено Май 13, 2015 ^^ Може ли да не пускаш една и съща тема повече от веднъж? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 13, 2015 Отговорено Май 13, 2015 Напомня ми на проблем, който имах с интерфейс на Tascam, който се преконфигурираше сам от 44.1KHz на 48KHz когато си пусках някакви MP3 файлове и съответно си оставаше с грешна честота въпреки настойките на проектите, които бяха 44.1. Може да споделиш какъв е интерфейса и да погледнеш дали има начин да следиш конфигурацията му по време на работа. 1 Цитирай
Reckless Отговорено Юни 1, 2015 Отговорено Юни 1, 2015 И според мен е от интерфейса ! Софтуерно няма как да се стречне сам проекта. Виж си на каква честота си в звуковата карта преди да затвориш проекта и дали е същата, когато го отвориш отново и чуеш че има тайм стреч. Цитирай
Recommended Posts