flash_max Отговорено Май 4, 2006 Share Отговорено Май 4, 2006 работи с cakewalk sonar 4 или по нова Работи с който софтуер ти харесва, аз лично не харесвам продуктите на Кейкуолк, но това няма значение. Като имаш сложен Кюбейс опитай с него. Ако ти хареса - действаш си с него. Какви ефекти искаш да сложиш и къде? В реално време ли да работят или не? Дай повече инфо! ами да искам в реално време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 7, 2006 Автор Share Отговорено Май 7, 2006 (Редактирано) Здравейте, знаете ли къде се продават продукти на Стайнбер - Кубейс СХ3 и колко струва в Бъглария? И имали възможност за ъпгрейд от Кубейс ЛЕ Редактирано Май 7, 2006 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Май 7, 2006 Share Отговорено Май 7, 2006 Ето ТУК Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lidero Отговорено Май 7, 2006 Share Отговорено Май 7, 2006 По принцип работя с Cubase SX1, но сега си инсталирах SX3 и стана проблем ! Като пусна някой проект правен на SX1 програмата (SX3) се затваря сама и нищо не става . Това някаква грешка ли е или старата и новата програма не са съвместими? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 По принцип работя с Cubase SX1, но сега си инсталирах SX3 и стана проблем ! Като пусна някой проект правен на SX1 програмата (SX3) се затваря сама и нищо не става . Това някаква грешка ли е или старата и новата програма не са съвместими? абсолютно съвместими са. Има някаква грешка при инсталации или във версията която си сложил. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Мда, за съжаление това е мястото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Налбантов отиди в Пловдив в магазина на Веско Койчев в бившият партиен дом той продава лицензирани софтуери, от там един приател си купи Сонар ,но ми се върти из главата, че продаваше и на Стейнберк продукти /дано да не те лъжа/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 По нета не може ли да се купи бре? Каква му е цената на Кубейс 3-ката и ъпгрейда доплаща ли се и колко? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Абе струва ми се гледах някакви неща и при Джани тук от форума ама май нямаше на Щайнберг.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) Абе френдс, чудя се примерно ако ми купят Кюбейс СХ 3 от САЩ от музишънфренд или друг уеб саит като ззсаундс да речем, и ми го пратят. Това легално ли е? В смисъл щото гледам за Европа има други цени за САЩ пък други... И примерно аз си купя Кубейс в Америка и си го донеса все едно ... Легална ли е таз работа :think: :think: :think: :idea: :arrow: :wow: щото едно е 500$ и 700 Евро Редактирано Май 8, 2006 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 Налбантов отиди в Пловдив в магазина на Веско Койчевв бившият партиен дом той продава лицензирани софтуери, от там един приател си купи Сонар ,но ми се върти из главата, че продаваше и на Стейнберк продукти /дано да не те лъжа/ Верно ли бре? Брях....аз съм купил сумати работи от него...незнаех за софт... :think: Колкое му излезе Сонара? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) По нета не може ли да се купи бре? Каква му е цената на Кубейс 3-ката и ъпгрейда доплаща ли се и колко? Бе и аз тва викам....ъпгрейд от Зъ-Зъ-саундс ше ми излезе 499$ ама не шипват в БГ но имам кой да ми го купи в УСА... Но пък тва значи ли че ако ми го прати и си го регна от тук в сайта им ще е легален? :exclaim: :idea: :wow: Редактирано Май 8, 2006 от Nalbantov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 Абе френдс, чудя се примерно ако ми купят Кюбейс СХ 3 от САЩ от музишънфренд или друг уеб саит като ззсаундс да речем, и ми го пратят. Това легално ли е?В смисъл щото гледам за Европа има други цени за САЩ пък други... И примерно аз си купя Кубейс в Америка и си го донеса все едно ... Легална ли е таз работа :think: :think: :think: :idea: :arrow: :wow: щото едно е 500$ и 700 Евро Значи за Windows това абсолютно не е в сила. Колкото и странно да ти звучи ако си купиш Windows от където и да било (дори на старо) и влязат НСБОП у вас или фирмата ти - ти взимат компа се едно си го откраднал. Незнам тази идеотщина само Microsoft България ли я прави или всички вносители на софтуер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Май 8, 2006 Share Отговорено Май 8, 2006 musicman - това не е идиотщина. Лицензите си имат ограничения и за територия... кой и защо ги налага - не знам. Лицензът на сотруера купен в УСА си важи само в УСА (примерно). На всякъде другаде се води нелегално ползването му. Задължително трябва да си купиш лицензен софт от БГ, ако ще правиш бизнес в БГ. Ако сте обърнали внимание на ДВД-та, които сте си купили или са ви донесли от чужбинеция... Имат си "регион". Самите устройства си имат "регион" и ако "регионът" на устройството и диска не съвпаднат, не ви върви филма. Е, има устройства, дето са region free... Има и програми, дето фиксват подобен проблем, ама това са подробности Мен лично ме интересува, ако си купя 3 SX версията и утре извадят 4, колко ще струва ъпгрейда (от 3 към 4)? Също така ме интересува този лиценз, за една година ли важи или е доживотен? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 8, 2006 Автор Share Отговорено Май 8, 2006 Мнооого зле Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts