alexnous Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 ....е не....е тъкмо си подредих ...ама ТЪКМО 64 битовата 5-тица...с J-Bridge...и ей го на - сега пак ще подреждам !!!....Айде Честито !!!!! Цитирай
alexnous Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 ....помислих си че Portico плъгини са инклудед...след тва ми стана малко гадно..... Цитирай
salt Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 (Редактирано) Интересното е дали на 6 -тицата ще вървят старите плъгини ?32 битови? Редактирано Януари 15, 2011 от salt Цитирай
abstract iv Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 То си пише, съпортва vst 2.4 формат все още: http://www.steinberg.net/en/products/cubas...comparison.html дали ще са 32 или 64 битови зависи от това дали ще инсталираш 32 или 64 битови версии, и на Cubase и на самите плъгини и на Windows-a -> http://www.steinberg.net/en/products/cubas..._downloads.html Въпроса по-скоро майче е дали този път в действителност ще върви всичко което пише че ще върви..................... Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Според e-mail, който получих, се очаква 6-ицата да се появи на българския пазар началото на февруари. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 От малкото хора ли съм, които не си усложняват живота, бързайки да ъпдейтват само защото има нова версия, след като всичко ми е наред с подредената стара и ми върши чудесна работа с нейните features? Цитирай
alexnous Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 не, не си :-)...аз като ъпдейтвах на 5-тица бързах заради 2-3 функции.....сега мейби няма да бързам толкова.... Цитирай
abstract iv Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 ...особено пък ако се окаже и че не работи изобщо под XP... собствено все още изчаквам коментари от официалния форум относно това, все още няма хора които са си получили пакетите и да са го пробвали! Официално беше обявено че версия 6 не съпортва официално нищо друго освен Windows 7 и OS X 10.6! Ако не върви с друго аз няма да купувам тепърва цял нов компютър с нов уиндоус и нови незнамсиколко гигабайти с рам само заради Cubase 6, да го д**ат Stеinberg !!! Цитирай
anomandrus Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 А аз все още съм на SX3. При преинсталация ми отнема дни за да си подредя всичките plugin-и и VST-та та нещо точно в момента не ми се повтаря това упражнение. Иначе ми изглежда доста добра новата версийка (на описание) и ще чакам да кажете какви са ви впечатленията преди да я тествам. Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Аз лично доста подобрения си харесах от новата версия, иначе ясно, че не е задължително да упгрейдвате. Междудругото вече има хора, които са го получили и им върви на XP running cubase 6 on xp now for the whole day.no issues so far Цената тук се очертава да е 999лв с ДДС, което е добре сравнение с британските и немските сайтове. Цитирай
abstract iv Отговорено Януари 22, 2011 Отговорено Януари 22, 2011 Първо честит нов дизайн на форума ! Ако наистина няма сериозни проблеми с XP това е добра новина! Нещото което ме зарадва пък мен е че май най-после е въведен свястен time-stretching & pitch алгоритъм - Elastic Pro! Винаги съм се дразнил заради смотания стар!!! Малко демо-видео в което се вижда/чува нагледния резултат: Харесва ми също и нововъведеният VST Expression 2 и Note Expression: Има и някои промени по интерфейса, които не ми се струват удачни, като премахнатия background track color: ...но да се надяваме че това няма да бъде оставено така, вече има юзери които реват!!! За мен цената за ъпгрейд от версия 5 ще е само $150 та може и да ги прежаля, даже си имам лиценз и за Halion Simphonic Orchestra ! Поздрави! Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 Да, но при възникнал проблем, не може да се разчита на официалнна поддръжка от страна на Steinberg. Цитирай
abstract iv Отговорено Февруари 5, 2011 Отговорено Февруари 5, 2011 Вчера си получих ъпдейта за версия 6 и го инсталирах без никакви проблеми !!! Уиндоуса ми е XP Media Center, програмата върви без никакви проблеми при мен, дори лично смятам че работи по-леко и от последния официален ъпдейт за версия 5, 5.5.2!!! Поздрави ! Цитирай
pentecost Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 Колеги,споделете моля ако имате опит с кракнатата версия на CUBASE 3 (H2O). дали качеството на крайния продук койтио се форматира съответно в wav,mp3 i тн е еднакво с качеството на export в wav,mp3 и тн. на програмата която е лицензирана. Питам,защото аз работя с H20,a някои хора твърдят,че ако си закупиш оригинален cubase, с него ще постигнеш по-високо качество на крайния продукт(файлът който се извлича в съответния формат).Дайте мнения. Цитирай
Fox Fury Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Това са митове и легенди Кракването на защитата на даден DAW няма нищо общо със audio/summing engine-а му Цитирай
Recommended Posts