Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Интересното е дали на 6 -тицата ще вървят старите плъгини ?32 битови?

Редактирано от salt
Отговорено

То си пише, съпортва vst 2.4 формат все още: http://www.steinberg.net/en/products/cubas...comparison.html

дали ще са 32 или 64 битови зависи от това дали ще инсталираш 32 или 64 битови версии, и на Cubase и на самите плъгини и на Windows-a -> http://www.steinberg.net/en/products/cubas..._downloads.html

Въпроса по-скоро майче е дали този път в действителност ще върви всичко което пише че ще върви.....................

Отговорено

От малкото хора ли съм, които не си усложняват живота, бързайки да ъпдейтват само защото има нова версия, след като всичко ми е наред с подредената стара и ми върши чудесна работа с нейните features? :)

Отговорено

...особено пък ако се окаже и че не работи изобщо под XP...

собствено все още изчаквам коментари от официалния форум относно това, все още няма хора които са си получили пакетите и да са го пробвали!

Официално беше обявено че версия 6 не съпортва официално нищо друго освен Windows 7 и OS X 10.6!

Ако не върви с друго аз няма да купувам тепърва цял нов компютър с нов уиндоус и нови незнамсиколко гигабайти с рам само заради Cubase 6, да го д**ат Stеinberg :( !!!

Отговорено

А аз все още съм на SX3. :godbless: При преинсталация ми отнема дни за да си подредя всичките plugin-и и VST-та та нещо точно в момента не ми се повтаря това упражнение. Иначе ми изглежда доста добра новата версийка (на описание) и ще чакам да кажете какви са ви впечатленията преди да я тествам. :godbless:

Отговорено

Аз лично доста подобрения си харесах от новата версия, иначе ясно, че не е задължително да упгрейдвате.

Междудругото вече има хора, които са го получили и им върви на XP

running cubase 6 on xp now for the whole day.

no issues so far

Цената тук се очертава да е 999лв с ДДС, което е добре сравнение с британските и немските сайтове.

Отговорено

Първо честит нов дизайн на форума :girl_cray2: !

Ако наистина няма сериозни проблеми с XP това е добра новина!

Нещото което ме зарадва пък мен е че май най-после е въведен свястен time-stretching & pitch алгоритъм - Elastic Pro! Винаги съм се дразнил заради смотания стар!!!

Малко демо-видео в което се вижда/чува нагледния резултат:

:)

Харесва ми също и нововъведеният VST Expression 2 и Note Expression:

Има и някои промени по интерфейса, които не ми се струват удачни, като премахнатия background track color:

...но да се надяваме че това няма да бъде оставено така, вече има юзери които реват!!!

За мен цената за ъпгрейд от версия 5 ще е само $150 та може и да ги прежаля, даже си имам лиценз и за Halion Simphonic Orchestra :thx: !

Поздрави!

Отговорено

Вчера си получих ъпдейта за версия 6 и го инсталирах без никакви проблеми :)!!! Уиндоуса ми е XP Media Center, програмата върви без никакви проблеми при мен, дори лично смятам че работи по-леко и от последния официален ъпдейт за версия 5, 5.5.2!!!

Поздрави :) !

Отговорено

Колеги,споделете моля ако имате опит с кракнатата версия на CUBASE 3 (H2O).

дали качеството на крайния продук койтио се форматира съответно в wav,mp3 i тн

е еднакво с качеството на export в wav,mp3 и тн. на програмата която е лицензирана.

Питам,защото аз работя с H20,a някои хора твърдят,че ако си закупиш оригинален

cubase, с него ще постигнеш по-високо качество на крайния продукт(файлът който се извлича

в съответния формат).Дайте мнения.

• 2 weeks later...