sardaesox Отговорено Ноември 4, 2009 Share Отговорено Ноември 4, 2009 Мулти процесинг...Интересно как ли се казва в рийпър?Де го сега KURT UVASH... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Ноември 4, 2009 Share Отговорено Ноември 4, 2009 На този комп в случая проблема по скоро е в малкото РАМ... Ако си намериш още от същия вид (провери внимателно на каква честота е ) , ще усетиш драстична разлика. Изключи всички ненужни процеси от ОС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniel.hristov Отговорено Ноември 8, 2009 Share Отговорено Ноември 8, 2009 Здравейте, Открай време ми понамирисва цялата история вкъщи. Работата е че Кюбейса си работи както иска, в момента примерно си седя пред един проект който не мога да просвиря по някаква причина. Забелязал съм че нещата се оправят с мизерийки като включване и изключване на Direct Monitoring режима на картата или с рестарт на Cubasе, ама си е вбесяваща работа. В момента дърпам някакъв ъпдейт от Steinberg; не знам дали проблема е в картата или софтуера. Някой имал ли е подобни проблеми? Изобщо ползвам Кюбейс отскоро (преди това Сонар), някакви впечатления и препоръки за стабилна версия? Поздрави, дидо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Може ли малко помощ отностно тази комбинация? Има ли някоя от народните версии на Cubase която да работи под win7 x64? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 5.1 без проблеми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ognqn Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 По добре го махни тоя Windows 7 сложи едино XP и щи варвът програмите по друг начин по добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ognqn Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Сонара е по добре но ако искаш си изтегли Nuendo то е по добро от кюбейс аз работех но не ми харесва кюбейса същите проблеми имах аз и после минах на Nuedno и сега работя с сонар и окрива огромни разлики сонара е по добре в някой отношение но искам сега да си взема един мак и да работя с ейпъл с протулс но немога да намеря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Сонара е по добре но ако искаш си изтегли Nuendo то е по добро от кюбейс аз работех но не ми харесва кюбейса същите проблеми имах аз и после минах на Nuedno и сега работя с сонар и окрива огромни разлики сонара е по добре в някой отношение но искам сега да си взема един мак и да работя с ейпъл с протулс но немога да намеря Малееее...- ма ти изобщо не четеш какво пише човека - той за Cubase LE вързан за хардуер ти пише ти на Nuendo го прати.... пък и за Apple и ProTools се хвана -> ц-ц-ц-ц.....!!!!!!!!!!! @daniel.hristov: Нещо повече ако може да напишеш за системата ти като параметри: процесор, мемори, с какъв Windows си, за коя LE версия става дума (не знам просто коя са ти продали с тоя Lexicon, то сега нали и LE4 излезе та аз да питам и това...?), аудио интерфейса ти по подразбиране е Lexicon Lambda, това ясно! Какво по точно имаш в предвид под "Кюбейса си прави каквото си иска!"? Мерси, поздрави!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Благодаря ти!!!Сега разбрах че съм далече от истината! 1 - CPU-Intel Celeron D356 - Изхвърли го!!! 2 - RAM-512MB DDR - С толкова можеш успешно да стартираш Vista и... край, до там!!! DDR, DDR2 или...? Скорост? 3 - HDD-160GB - ми добре, ама какъв е - SATA ли е, EIDE ли е що ли?! 4 - VGA CF7100 512MB - това какво е? Разбрах само обема на мемори че е 512mb тука... Пробвах да го пейстна на Google ма ми изкара само китйски йероглифи, съжалявам !!! 5 - Sound card-Creative SB Live - Същото като 1 ма X2 пъти!!!!!!!!!!!!!!! П.С.: Двуядрен процесор НЯМА да ти свърши работа ако дъното ти не съпортва такъв, а по този въпрос (за дъното ти!) не си написал нищо...! Съмнявам се че ще успееш дори да го набуташ в слота... П.С.: Все още се питам и за това питам: за кой Cubase става дума? От 3 до 5 разликата в изискванията е огромна? Мерси! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 да махне 7-цата, а ако не му тръгват на компа други версии на виндоуса какво да прави? така, че да пробва 5.1 човека Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 И защо смяташ така???????? Още по-добре ДОС 6.22 да си сложи, а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 10, 2009 Share Отговорено Ноември 10, 2009 Win 7 x64 се държи страхотно тук с по-добро управление на процесора и паметта и по-бързо при Intel Quad Core 6600 с 4 GB RAM & RAID 1, отколкото XP или Виста (Business x64), вървели на същата машина. Не използвам Cubase, но Samplitude 11 Pro работи чудесно (с малки допълнителни настройки - като премахване на част от визуалните екстри, тъй като ми е по-слаба графичната карта nVidia - 7600 мисля че беше.). Малко по-горната (липса на) артикулация не разбрах на какво е базирана при липсата на аргументация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cutthroat Отговорено Ноември 12, 2009 Share Отговорено Ноември 12, 2009 1)Ъпдейтваш си драйверите на картата защото тези които са на диска са много древни 2)Ъпдейтваш си Cubase защото този на диска е много древен 3)Всеки път като не ти засича някви входове или изходи недей да рестартираш приложението, а първо пробвай в Cubase Devices -> DeviceSetup-> VST Audio System -> Lambda ASIO -> ей там долу дясно един бутон reset Поне за мен тези неща вършат работа. Всъщност откакто ъпдейтнах всичко последното не ми се е налагало да го правя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dnvelev Отговорено Ноември 13, 2009 Share Отговорено Ноември 13, 2009 Здравейте! Отскоро съм в нещата и усещам ,че без кубейс нама да мина.Обаче ми се вижда доста сложна програма.Нама ли някъде описание на български как се работи?Тоя HELP и FAQ с моя перфектен английски ще има да ги кълва поне една година.Между другото-свалил съм "Steinberg Cubase SX v.3.02.623"-нали става? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 13, 2009 Share Отговорено Ноември 13, 2009 става, потърси си Lesson, Video, Tutorial по торентите, сигорно ще намериш това което ти трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts