tedo1311 Публикувано Януари 18, 2015 Share Публикувано Януари 18, 2015 Пичове , мислех си имам си една ей такава китара http://bad_link/kitara-i53385818 същия модел, какво ще стане ако малко поизпиля грифа? Дали ще съсипя китарата? Искам да я направя по- удобна за свирене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Януари 18, 2015 Share Отговорено Януари 18, 2015 Пич, направо го отрежи. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 18, 2015 Share Отговорено Януари 18, 2015 Ако не се захласнеш много с пиленето, може и да стане, но после следва боядисване. Това й е най-малкият проблем, обаче. За 150-200 кинта има доста по-прилични китари от нея. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exxct Отговорено Януари 19, 2015 Share Отговорено Януари 19, 2015 Цената на китарата за 30 години не е мръднала. И тогава беше 50лв. Имам такава на село - двудупкова еднодръвка. Грифа наистина е катастрофален но китарата вади страшно силен и ясен звук. Ако и твоята е така, може да се пробваш, както казва Евтим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tedo1311 Отговорено Януари 19, 2015 Автор Share Отговорено Януари 19, 2015 Да звука е супер. Мисля да си вземам по-хубава, но след 7-8 месеца. А до тогава исках да я подобря. Харесва ми да си подобрявам китарите и така :Д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyu_records Отговорено Януари 19, 2015 Share Отговорено Януари 19, 2015 Това няма как да се подобри защото ДЪРВОДЕЛЦИТЕ вече са я предобрили. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 20, 2015 Share Отговорено Януари 20, 2015 Но пък винаги може да се предроби. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 20, 2015 Share Отговорено Януари 20, 2015 dafuq?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emosms Отговорено Януари 20, 2015 Share Отговорено Януари 20, 2015 Тази китара става само за декорация в някоя много брутална кръчма.Имам такава, и я пазя, и съм мислил в подобна насока само защото е спомен от дядо ми.Но не си струва занимавката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts