Jump to content
Българският форум за музиканти

tedo1311

новаци
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tedo1311

  • Рожден ден 08/19/1998

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, Вокал

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

Contact Methods

  • Skype
    tedo_1311

tedo1311's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Здравей, можем ли да се свържем по фейсбук?
  2. Може ли и на мен да ми дадете мнение Много ми харесва да пея, направо се разбивам. Пея от година, свиря от 3. Искам да стигна Myles Kennedy Искам мнение имам ли някакви шансове и данни? https://soundcloud.com/teodor-todorov-23/by-tedo Другите песни не ги пускайте Отдавна са трябва да ги запиша наново.
  3. Търся нещо което да е хем удобно за свирене , хем да има супер звук. Сега съм с Кремона Разбирате ме защо искам по-добра. Искам като я купя, да не ми се налага да копувам повече китари Да ви кажа честно въобще не разбирам от електро-акустични.
  4. Пичове, препоръчайте ми електро-акустична китара до 500 лв. Искам нещо, което сте сигурни че е добро. Искам да е колкото се може по-добро за тези пари
  5. Да звука е супер. Мисля да си вземам по-хубава, но след 7-8 месеца. А до тогава исках да я подобря. Харесва ми да си подобрявам китарите и така :Д
  6. Пичове , мислех си имам си една ей такава китара http://bad_link/kitara-i53385818 същия модел, какво ще стане ако малко поизпиля грифа? Дали ще съсипя китарата? Искам да я направя по- удобна за свирене.
  7. Интересувам се от БЕЗПЛАТНИ онлайн уроци по пеене. Ако знае нещо или преподава моля потърсете ме skype: tedo_1311
  8. Я прати, щото не виждам нещо :Д
  9. А някой може ли да ми препоръча нещо от интерент, което да е почти толкова добро, колкото реален педагог?
  10. Здравейте, искам да ви попитам как можем да разберем дали можем да пеем. Ако някой ни каже, че не можем дали греши? Как да разбера?
  11. Проблема е че аз дори не мога да свържа(заваря или незнам как се казва) просто мислех че има някаква техника за разхлабване.
  12. Ами аз да ти кажа не съм много наясно със изработването на плочки, електроники и т.н. Искам да го отпусна така да кажа.
  13. А някой знае ли как на стратокастер да ОТПУСНА селектора. Имам впредвид по-лесно да се превключва от нек на бридж. Не искам да се сменя всеки път като го бутна без да искам, а когато сменям да е по-леко.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.