Teo 1 Отговорено Септември 21, 2017 Отговорено Септември 21, 2017 До колкото разбирам, трябва да влезна в Devise Propertise за настройка на драйверите Цитирай
Teo 1 Отговорено Септември 21, 2017 Отговорено Септември 21, 2017 Мисля, че открих - влезнах на Options - Device Propertise- Wave In-Multitrack latency зададох някакви стойност- в моя случай 78 ms И записаните гласове бяха в ритъм с инструментала на калвира. За това ли става въпрос да си помогна и да подбутна трака да се изравни гласа с инструмнтала, да преодолее латенцията ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2017 Отговорено Септември 25, 2017 Гаранция не се прави с побутване/добутване/подритване на траковете. Читав интерфейс/драйвери/DAW и настройка/проби е решението. Трябва всичко да си е подравнено всичко и на място веднага след записа, без да се прави нищо друго. Представяш ли си 40-50 трака да ги наместваш ръчно??!?! Аз не... Цитирай
Teo 1 Отговорено Септември 25, 2017 Отговорено Септември 25, 2017 Kak да си настроя двайверите на лаптопа ? Да настроя да се използват драйверите на външаната звукова карта, а не да се използват драйверите на лаптопа за неговата Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 1, 2017 Отговорено Октомври 1, 2017 Мисля, че открих - влезнах на Options - Device Propertise- Wave In-Multitrack latency зададох някакви стойност- в моя случай 78 ms И записаните гласове бяха в ритъм с инструментала на калвира. За това ли става въпрос да си помогна и да подбутна трака да се изравни гласа с инструмнтала, да преодолее латенцията ? Защо ти трябва да буташ тракове, след като казваш, че вече си ги синхронизирал някакси? Онова с бутането "на ухо" или със стойност е само временно решение да можеш все пак да работиш междувременно, докато си решиш генерално проблема. Цитирай
Teo 1 Отговорено Октомври 1, 2017 Отговорено Октомври 1, 2017 Започвам да се съмнявам във възможностите на лап топа.....8 GB Ram...1.8 procesor....използвам само и единствено Adobe Audition 1.5......прегледам много видеа в ютуба....намерих едно видео където драйверите се настройват чрез Adobe Auditoon 3.0,..изкопах я Adobe Auditoon 3.0 от нета ,,,инсталирах я..кракнах я... включвам драйверите...и ........пак има някаква латенция. За момента мога да направя нещо по моя проект /Албум идеологически песни/....но бих желал да науча как се настройват драйверите от лаптопа..тука един проятел ми каза как да си настройвам драйверите чрез Adobe Auditoon 3.0 Цитирай
patzo Отговорено Октомври 3, 2017 Отговорено Октомври 3, 2017 (Редактирано) Защо не пробваш друга програма да видиш как е. Например Samplitude Pro X2 - чудна е, аз нея си ползвам. Инъче ползвам Adobe Auditoon само за анализ на тракове - има няколко много хубави инструменти вътре. Редактирано Октомври 3, 2017 от patzo Цитирай
Recommended Posts