Baby Thomas Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 И много подобрен! Отявлен противник съм на М$ и Уиндоус, но Уин 7 е доста добра стъпка в правилната посока! Хвала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Deeds of Flesh Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Дам проблема беше в драйвъра за картата писан за уин7 махнах го след което самия уин си разпозна картата и сега всичко си е както трябва!Благодарско за помоща!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nic Toms Отговорено Ноември 23, 2009 Share Отговорено Ноември 23, 2009 Понеже си взех ново дъно и процесор (Asrok M55 Pro и Intel i5 ) си преинсталирах Уиндолса. След като инсталирах качих си всички драйвъри за картата (M-Audio Fast Track USB) и естествено Асио, но стана проблем. След като го натоваря CPU-то на 15~20% почва да пука, цъка и пращи ...а като го пусна на MME няма проблем, освен латенсито . ........та моля който разбира, да ми помогне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 23, 2009 Share Отговорено Ноември 23, 2009 Да не си се олял с латенцията? На колко ти беше преди и сега на колко е, провери ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nic Toms Отговорено Ноември 23, 2009 Share Отговорено Ноември 23, 2009 Да не си се олял с латенцията? На колко ти беше преди и сега на колко е, провери ли? И преди и сега е на 128 samples. А пък и не ми позволява да ги вдигна нито от дал-а, нито от настройките на саунд картата докато е под асио . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Ноември 24, 2009 Share Отговорено Ноември 24, 2009 Казваш, че си инсталирал всички драйвери.... провери специално усб2, (сървис пак 2 задължително, 3 препоръчително за уин ХП). После виж като адрес къде ти излиза усб контролера, пробвай и да размениш портовете..... Ако наистина нямаш проблем с ММЕ драйвери, а само с асио виж за по-нов драйвер за картата - ХП, 32,64, виста? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
strahotno Отговорено Ноември 28, 2009 Share Отговорено Ноември 28, 2009 Здравейте .имам един малък проблем ! Във windows миксера рекординга ми го дава сив, тоест неактивен ,от какво може да е това . Използвам реалтек драивари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Statev Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 Преди време успях да подкарам Guitar Rig 3 без шум , с малка латенция (части от секундата) като ползвах само Асио. Но се наложи да я преинсталирам и ся се появи шум , някои знае ли как да го премахна ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 Значи имам следния проблем с Аблетон: когато записвам нещо или прослушвам нещо програмата започва да пука,коета е адски досадно, но бих го приел ако не забиваше целия аблетон вследствие от пукането. Не мога да си обясня защо се получава така. Компа ми не е някой правец ( покрива изискванията за да върви програмата прилично) . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Декември 15, 2009 Share Отговорено Декември 15, 2009 А аудиокартата? Драйвери? ASIO? Латенция? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Декември 15, 2009 Share Отговорено Декември 15, 2009 И освен това, какво значи, че "компът ти покрива изискванията"? Нека говорим с цифри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Декември 15, 2009 Share Отговорено Декември 15, 2009 Аудиокартата е вградена с асио2 драйвери,латенцията е почти незабелижима с 1.7 двуядрен процесор и 3гб рам съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2009 Share Отговорено Декември 15, 2009 И по този въпрос стигат 17 000 теми! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
St_Eek Отговорено Февруари 10, 2010 Share Отговорено Февруари 10, 2010 Здравейте, с процесор Zoom g7.1 съм, до скоро бях с WinXp и с драйверите от сайта на Zoom си записвах спокойно през USB-то и звука беше страхотен. От скоро съм с Win7 х64. Драйверите не искат да се инсталират (предполагам са за х86), а тези които са на Microsoft са под всякаква критика. Намира ми процесора като микрофон и звука е повече от ужасен. Пробвах да инсталирам драйверите през XPMode на 7-цата - не стана Качих на виртуална машина WinXP - пак не става Дайте предложения или линк към някакви ASIO драйвери за х64 Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Февруари 10, 2010 Share Отговорено Февруари 10, 2010 Виж дали ще ти свършат работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts