musicman Публикувано Август 11, 2014 Share Публикувано Август 11, 2014 Не съмсе разписвалв този раздел от 1000 години. Ще се радвам някой ако харесва такава музика да сподели мнения. Приемам всякакви съвети. Също така съм отворен към колаборации. Ако се намери и някой, който творчески да го смеси и мастерира ще бъде най-добре. Есествено срещу заплащане. Стилът се получи малко странен... нещо между готик и ню ейдж Ей го на парчето с кодово название The Queen Of Darkness, за момента е дълбоко демо. 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Август 11, 2014 Share Отговорено Август 11, 2014 Много гот...Може да му се понаправят разни нещица...зазвучаха ми в главата докат го слушах 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Август 11, 2014 Share Отговорено Август 11, 2014 Изслушах го с удоволствие, поздравления! В момента имам досаден проблем с компютъра за музика, но щом го оправя с удоволствие бих предложил сътрудничество за подобен род проекти. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 16, 2014 Автор Share Отговорено Август 16, 2014 (Редактирано) И така, ето го и първия официален микс, благодарности за Martist: https://soundcloud.com/rafailnet/queen-of-darkness-mix-by-martist Редактирано Август 18, 2014 от musicman 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ilian78 Отговорено Август 16, 2014 Share Отговорено Август 16, 2014 Много добро ! Аз пак ще помоля за малко повечко подробности как е записано и смесено - с кои програми, кое е свирено, кое редено и т.н... Просто съм любител, който прави първите си стъпки в домашния запис и всяко инфо ми е от полза... А когато се касае и за нещо толкова качествено, предполагам, че и други ще проявят интерес как точно се е получило. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 16, 2014 Автор Share Отговорено Август 16, 2014 ^ За смесването Марто да каже, това което аз знам със сигурност е че е смесвал на Logic Иначе за парчето, записано е също на Logic, пианото и китарите и единия бас съм ги записвал аз, барабаните и басът са от MIDI шаблони, но променени за да паснат на основния риф и ритъма. Май няма нищо редено освен някой и друг пад, ама там пак е взет акорд от пианото и е наместен така, че да пасне. Почти всичко е записано с MIDI клавиатура и подравнено ако се наложи. Повечето звуци за взети от различни синтове и семпли на Native Instruments - Maschine, Massive, FM8, Razor и т.н. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Август 19, 2014 Share Отговорено Август 19, 2014 Относно смесването... Logic Pro X е програмата, да. Тъй като си падам по подобни "електрически :)" релакси и съм си изградил вътрешно усещане и търсене, погледнато общо трябва да звучи мекичко и приятно за слушане без да те напряга нещо. Та това съм търсил и в даденото парче. Ся, естествено, не всеки ще е съгласен с мен, но...за това "светът е голям и спасение дебне от всякъде"... Приятно слушане и чакаме нови идеи от Мюзикмен-а. Поздрав с един мой "електрически" релакс - дърт, дърт, та знае ли се... https://soundcloud.com/martist/mohaje-relax-music-by-martist 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Август 21, 2014 Share Отговорено Август 21, 2014 (Редактирано) Този тон, който прави "обрат" в 1:48-та минута, повтаряща се и след това прави парчето. Не казвам, че е нещо толкова новаторско, но винаги са ме кефели такива интервали. Ако накараш Sven Friedrich да изпее нещо отгоре си в десятката. Аз не харесвам коментирането на микс в раздел авторска музика.Може би е за раздел продуциране или нещо подобно, но като сте я подхванали трябваше да оставиш и началния микс за да се направи сравнение.Не успях да го чуя, а ми беше интересно. Редактирано Август 21, 2014 от Slacoth 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 21, 2014 Автор Share Отговорено Август 21, 2014 Не съм трил началния микс, обаче има някакви проблеми и трябва да го чуеш на soundcloud, че не върви плеъра не знам защо. Но това началното е по-скоро суров микс. Ама щом те влече... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Август 22, 2014 Share Отговорено Август 22, 2014 Musicman , харесва ми резултата от общата ви работа с Martist: . Добре сте се справили .Парчето звучи особено и има кинематографичен вътък ... мисля ,че може да стане доста приятно видео от да речем една разходка по нощните софийски улици в леко забързан ритъм на видеото и съвременен монтаж с тук там визуални ефекти .... но и без видео пак става . Браво момчета . 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 22, 2014 Автор Share Отговорено Август 22, 2014 И аз съм доволен от работата с Марто, даже готвя вече следващото парче в което се надявам той да изсвири пианото За сега ще минем без видео. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
НиколайGK Отговорено Август 22, 2014 Share Отговорено Август 22, 2014 (Редактирано) Много готино... напомня ми на саундтрака на първия Хелуин Дано да пуснеш и още такива неща. Редактирано Август 22, 2014 от НиколайGK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts