johniebgood Отговорено Юли 1, 2011 Автор Share Отговорено Юли 1, 2011 Дарт Вейдър вдигна скандал в Общината В отразяването на новината има фактологическа грешка!!! Както е известно, Дарт Вейдър яде само шоколади "Тоблерон", а не "бонбони от планетата Кашийк, които уукитата правели ръчно"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 1, 2011 Share Отговорено Юли 1, 2011 Дааааа!!! Това е съществена фактологична грешка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Юли 1, 2011 Share Отговорено Юли 1, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Юли 2, 2011 Share Отговорено Юли 2, 2011 рибна атака Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angelnenov1988 Отговорено Юли 2, 2011 Share Отговорено Юли 2, 2011 Сърцето на убит питон продължава да бие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inetbiznes Отговорено Юли 3, 2011 Share Отговорено Юли 3, 2011 4chan e пчелата-майка на почти всяка интернет простотия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herz07 Отговорено Юли 3, 2011 Share Отговорено Юли 3, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serverluncher Отговорено Юли 3, 2011 Share Отговорено Юли 3, 2011 (Редактирано) Ураааа успях да я кача Редактирано Юли 3, 2011 от serverluncher 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Юли 4, 2011 Автор Share Отговорено Юли 4, 2011 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юли 4, 2011 Share Отговорено Юли 4, 2011 За всички изпитници Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Юли 4, 2011 Автор Share Отговорено Юли 4, 2011 Бахти и отношението...Ингви е луд! http://www.youtube.com/watch?v=cQANhRXDDt0 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Юли 4, 2011 Share Отговорено Юли 4, 2011 ^Болен мозък, майкооооо!!! Само като го видях как ги беше скамарил тия китари и ми призля. А после и като видях как ги блъска... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Юли 4, 2011 Share Отговорено Юли 4, 2011 (Редактирано) С годините все по - странен става тоя. Earl Of Malmsteen, WTF! Надявам се, някой ден, ако стана много добър, да си остана с нормална психика. Щото като гледам интервюта с Ингви или Гилбърт, и усещам, как на моменти ми изглежда, че леееко почва да им хлопа дъската. Има и виртуози, които са нормални, но май не са много на брой. Редактирано Юли 4, 2011 от Vasil Pavlov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskop Отговорено Юли 5, 2011 Share Отговорено Юли 5, 2011 Дневникът на един немски автомобил Извинявам се за почерка, ама пиша с левия шарнир, че десният нещо ми потропва и придърпва на една страна - ако пиша с него, хептен няма да ми разчетете. А и малко недовиждам - изгоряха ми оригиналните немски крушки на фаровете, сложиха ми китайски. Сега все едно съм не с фарове, а с кандилца... ... Това е дневникът на живота ми. Ден първи - Германия, 15.11.1998 г. Чувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди". Ще си отживея като аристократ! Ден първи - Германия, 15.11. 1998 г., в края на работния ден, в края на конвейера: Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "Opel" на изхода на завода - това не е добре. Значи съм "Опел" - скапах! Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел": Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм! Ден трети - На ферибота за Италия: Отчаян съм - не само че съм "Опел", но и ме карат за продажба в Италия! Ден четвърти - Милано, Италия: Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ще ми гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине. Ден четвърти - Милано, Италия: Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави жабарчета-олигофренчета, които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!? Ден пети - Милано, Италия: Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от "Формула" 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия! Ден шести - магистралата Милано-Торино: Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала! Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция: Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена: "Защото не са ми сменявали маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак стрепереха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди... Ден десети - на градско в Милано: Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп, на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа! Година първа: Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не! Година втора: Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не! Година трета: Карам без масло, а се чувствам... смазан! Година десета: Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"! Година петнадесета: Умрял съм - значи отивам в България! Година петнадесета, ноември, Горубляне: Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи! Година двадесета: Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник! Година двадесета, минавайки на червен светофар в София: Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка... п.п. Ще се видим в Ада! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Юли 5, 2011 Share Отговорено Юли 5, 2011 Ето ТАЗИ тема, направо се насълзих от смях на някои от коментарите на fifcho. Изрооод Втората страница от темата е култова! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts