bmo Отговорено Февруари 9, 2013 Отговорено Февруари 9, 2013 Още една жива истина - кръстникът на чалгата в България: Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 9, 2013 Отговорено Февруари 9, 2013 Ух, деба, освен и аз да си взема една китара, че с тоо бас до тука никва не съм я прокопсал... Аурата на баса си седи, е на - преквалифицирах се напоследък - и нищо! В тоя ред на мисли, един авер скоро ми разправяше "Пич, ти си едиствения китарист който познавам, който не е заобиколен от жени!" Явно изключенията потвърждават правилото... 3 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Февруари 9, 2013 Отговорено Февруари 9, 2013 - Кое е последното нещо, минало през главата на муха, разбила се в стъклото на кола? - Дупето и. 2 Цитирай
Planeswalker Отговорено Февруари 10, 2013 Отговорено Февруари 10, 2013 Ух, деба, освен и аз да си взема една китара, че с тоо бас до тука никва не съм я прокопсал... Аурата на баса си седи, е на - преквалифицирах се напоследък - и нищо! В тоя ред на мисли, един авер скоро ми разправяше "Пич, ти си едиствения китарист който познавам, който не е заобиколен от жени!" Явно изключенията потвърждават правилото... Е, аз реших да затъна все по-дълбоко в безжение и си взех нов бас Отгоре пише Samick Artist Series, отдолу нищо не пише Работи! 1 Цитирай
rockmaniak Отговорено Февруари 11, 2013 Отговорено Февруари 11, 2013 Може и да са пускани но ми харесаха и 5 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 11, 2013 Отговорено Февруари 11, 2013 Това последното разцепи!!! 1 Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 12, 2013 Отговорено Февруари 12, 2013 Перкусионистите,време е за нови инструменти! 2 Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 13, 2013 Отговорено Февруари 13, 2013 ^Хаха, тва съм го виждал на живо. 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Февруари 14, 2013 Отговорено Февруари 14, 2013 Човекът от дясно май трудно издържа... Цитирай
valitchy Отговорено Февруари 14, 2013 Отговорено Февруари 14, 2013 ... а това е за раздел "Изработка и ремонт", спешъл едишън само за майстори! fry it up and it would make a ukulele it kinda looks like a woman . just when you thought you seen it all 1 Цитирай
Recommended Posts