Evtim Djerekarov Отговорено Март 13, 2014 Отговорено Март 13, 2014 (Редактирано) Не знам човек, ако тази китара е добра, какво да кажем за един подбран Скуаер булет или Аполо... Откъде си ги създаваш тия субективни впечатления? Добра спрямо какво, спрямо Гибсън ЛП или спрямо права лопата? Редактирано Март 13, 2014 от Evtim Djerekarov 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 Китарата трябва да върви с инжекция против театанус, но явно сантименталната стойност е по-висока в случая. Не търси разбиране, а действай както ти душа иска. Чисто технически и вероятно финансово покупката на подобна китара е неоправдана. 1 Цитирай
ZLE Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 (Редактирано) Аз само едно нещо не разбрах. Втора струна е навита на 5-ти ключ. Пета струна е навита на втори. Дотук добре.Ама по-дяволите,първа струна къде отива? Редактирано Март 14, 2014 от ZLE Цитирай
kkk777 Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 И така аз съм този ходи да я гледа, ето малко инфо. Тялото е трипластово и е тръгнало да се разлепя,главата също е лепена нескопосано, за адаптери и електроника не говорим.Грифът е прав защото е дебел като сап от лопата, но може да се направи нещо от нея с много труд и пари. За мен това е китара за строшаване по време на концерт. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 Или за стена Какви пари и търси собственикът ако не е тайна? Цитирай
TONY Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 Ако си фен на чийзи китарите, предложи на собственика 30-40 лева и седнете на бира, шопска салата и мешана скара да полеете сделката. http://cheesyguitars.com/ Цитирай
ZLE Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 (Редактирано) LoL TONY,за китарите не знам ама ето това нещо веднага ме върна 25г. назад: Май още имам един такъв в мазето.Като си помисля на какво съм се радвал,а сега тука се глезя и разтягам локуми. Редактирано Март 14, 2014 от ZLE Цитирай
Ламби Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 Такива са били времената,сега са други и тези неща са за печката 1 Цитирай
kkk777 Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 Такава антика видях скоро в един оказион и много се замислих дали да го взема, просто ме обзе една носталгия но реших да пропусна. Цитирай
НиколайGK Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 Някой ако има фейзъра на Милин Камък и иска да го продаде, да ми пише на лично Цитирай
viksps Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 (Редактирано) Фейзър на Mилин камък (и други разни) имаше (май) по едно време в MMG music - разглеждах ги преди време с интерес (само от носталгия по 80те) - сега не знам дали ги има там още, но можеш да провериш. Редактирано Март 14, 2014 от viksps Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 15, 2014 Отговорено Март 15, 2014 Мисля, че схемата на педала е копие на западна схема. Ако е изпълнена правилно, би трябвало да е ОК. Разбира се, потенциометрите едва ли са ОК. Имаше разни теми из форума за реставрация, но не помня вече детайлите. Цитирай
Recommended Posts