jabs Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Може и да звучи глупаво, но откъде в София може да се купят подобни цокли? http://img5.imageshack.us/img5/340/imageadm.jpg Скъсах се да обикалям, не намирам никъде... Благодаря предварително. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 13, 2013 Отговорено Май 13, 2013 Ако беше питал преди 2 дни щях да ти взема от .DE, ама вече пътуват лампочките... Цитирай
Gregg Отговорено Май 13, 2013 Отговорено Май 13, 2013 (Редактирано) Това са цокли на BELTON. По около 2 Евро парчето. Тук ги няма, само отвън. Редактирано Май 13, 2013 от Gregg Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 13, 2013 Отговорено Май 13, 2013 Точно тези ли трябва да са? Нещо аудиофе..... но ли има в тях? Ако може и друг вид, мога да помогна , само да не се иска торба с цокли. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Май 14, 2013 Отговорено Май 14, 2013 А погледна ли в магазинчето на ул. Цар Симеон? Между бул. Мария Луиза и Борис на южния тротоар. Там две женици продават и са затрупани с чарколяк. Ако в момента нямат на другия ден ще имат. Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Май 14, 2013 Отговорено Май 14, 2013 В магазина в безистена на Техническия Университет обикновено има. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 14, 2013 Отговорено Май 14, 2013 В района около халите има 5 магазина за лампи и електроника,ако си ги обиколил и няма някой от техниците тук все ще има. Цитирай
emosms Отговорено Май 14, 2013 Отговорено Май 14, 2013 От раздел купува продава във форумите за електроника.Само че трябва да следиш.Доста хубави NOS руски керамични цокли съм взимал, така и не сглобих нещо свястно с тях Цитирай
g_vayov Отговорено Май 14, 2013 Отговорено Май 14, 2013 (Редактирано) А погледна ли в магазинчето на ул. Цар Симеон? Между бул. Мария Луиза и Борис на южния тротоар. Там две женици продават и са затрупани с чарколяк. Ако в момента нямат на другия ден ще имат. Нали този в безистена? Миналата седмица ходих да търся цокли деветки и други стари чарколя. Имаха като горните но черни. На същата улица само че по към ул.Княз Борис има още едно магазинче. Може и там да се провери. ПП Цените на лампите там, според мен са безбожни. За цоклите не съм питал защото ми трябва друг модел. ПП2 На някой да му се намира ЕМФ-500-3Н? Редактирано Май 14, 2013 от g_vayov Цитирай
jabs Отговорено Май 14, 2013 Автор Отговорено Май 14, 2013 (Редактирано) Благодаря Ви Колеги за отговорите. По ред на номерата: - Обикновено пазарувам оттук: http://uk-electronic.de/onlineshop/index.php?cPath=122_110&osCsid=cfcb0d3610bbf6a00dabe7c722b54cfd копирах първата снимка на подобен цокъл, не че точно този модел ми трябва. Лампите са ЕССхх и искам да има "ушите" за монтаж с винтове. Просто всички други чарколяци са ми налични и не ми се прави поръчка само на цоклите от Германия. - На Мария Луиза и Борис нямат. Имат едни черни, пластмасови, но някакъв странен за мен стандарт. Не стават за ЕСС. Подкрепям че цените там са ненормално високи. На Цар Симеон проверих и си купих само за проба едни ташак пластмасови цокълчета (такива имат), разпадат се на второто запояване, но за работен комплект стават. Затова пък си излязох с една шепа различни ЕССхх за двайсет лева, за проби И да горя или чупя, няма да ме боли сърцето Имам силното подозрение че едната от тях ще се окаже находка, (TESLA ECC88). - В Техническия не съм проверявал, добра идея, благодаря ! - Около Халите (ако се има предвид Квазер и другите около него), нямат. Отново благодаря за съветите и поздрав. Редактирано Май 14, 2013 от jabs Цитирай
patzo Отговорено Май 14, 2013 Отговорено Май 14, 2013 Около Халите провери ли в Пепина, ул.Сердика № 15. Те магазина го развалиха - сега е отстрани в двора. Звъниш от лявата страна на бившия магазин има звънци и излиза чичото да ти отвори магазина ако е там. Там имат такива Малко скъпички - 5.40 бр. , но ако е за 1, 2 бройки. - може да звъннеш преди това да питаш - цък 2 Цитирай
jabs Отговорено Май 14, 2013 Автор Отговорено Май 14, 2013 (Редактирано) Благодарност, Patzo. Точно това търсех. Скъпи са, да, но и в нета цената е такава. Редактирано Май 14, 2013 от jabs Цитирай
Recommended Posts