maxim09 Отговорено Февруари 13, 2013 Отговорено Февруари 13, 2013 А има ли вариант като се импортва дадена песен в някакъв музикален формат в дадена програма, да излиза табулатурата на песента? Цитирай
lyu_records Отговорено Февруари 13, 2013 Отговорено Февруари 13, 2013 Няма! Прекалено много роботизирано и безинтересно ще стане. А сега има море от информация. Едно време си купувахме книжки с ноти и вадехме нещата с толкова голямо удоволствие. Ако можеше да си намериш книжка, щото бяха дефицитни особено в прованса. А като някой намери падаше едно преписване, едни чудесии мале... Аз лично тогава не знаех за съществуването на таблатурите и когато за пръв път видях таблатура ми се видя голяма идиотска измислица. Но нямаше от къде да знам в провинцията без нет и стар учител по китара. Много разпусната работа стана напоследък при китаристите от идните поколения. Не се обиждайте но по мои наблюдения все повече и повече стават колегите, които нямат дори елементарни теоретични познания. Факт е че от тях много малко могат да свирят по петолиние, което е лошо. А още по лошо е, че на скоро чух от комшия, че пратил детето си на уроци по китара при някакъв и свирели само по таблатури. Пък на такъв учител не знам какво да му направиш! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 13, 2013 Отговорено Февруари 13, 2013 ^^^ зависи. Ако музикалния формат е MIDI - да Цитирай
Recommended Posts