Yo The Real Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Има някои впечатляващи неща в лявата ръка, но по-скоро ще му се откъсне дясната. След първото, повечето е ненормален тремоло пикинг ми се струва. Няма лошо, щом му се занимава на човека. Но няма как да ме убеди някой да тренирам толкова само за това. В крайна сметка, толкова бързо да свириш, че да не се чуват нормално тоновете е ненужно. Но пък какво, човека може да се похвали че може да свири по начин, по който 99% от населението на земята със сигурност не може. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 9, 2012 Автор Отговорено Октомври 9, 2012 Mairomaster, не е съвсем безидейна темата. Аз поне разбрах, че няма метрономи, които да цъкат в 1000BPM... 4 Цитирай
Tozi Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Пичове ей тука е истината: http://www.youtube.com/watch?v=XG4GDIqSf14 Цитирай
emosms Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 с бормашина е по-бързо, има и обороти Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Впрочем, на някой друг да му звучи като жужене на пчели? Цитирай
~DN Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Интересно ще е не да свири заучени парчета ами да импровизира върху смислени теми с тази бързина да го видя. Щото "Bumblebee's Asshole" е по правило. И да иска друго да изсвири, Гинес няма да му го зачете. 1 Цитирай
7thString Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Ако е на пчели, значи китариста е некадърен - на бръмбАри трябва да звукне 1 Цитирай
the pick Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 (Редактирано) Пичове ей тука е истината: http://www.youtube.com/watch?v=XG4GDIqSf14 Да,само дето тук са монтирани отделни кадри, което претполага че може да е имало и неуспели опити,а на първия клип човека свири всичко в един дъх.Може и да не съм прав,така ми се струва. Редактирано Октомври 9, 2012 от the pick Цитирай
Tozi Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Я пак? http://www.youtube.com/watch?v=jOCbkapkDzA Цитирай
menaka Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 eeeeееей както е тръгнало, представете си какви рекорди : - рисуване на "Джокондата " 2.345 сек. - монолога на Хамлет 1.985 сек. Понякога просто забравяме че музиката е изкуство............ (жалко). 1 Цитирай
Лими Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 (Редактирано) Тези "надсвирвания" трябва да се чуят и на "забавени обороти" за да се прецени и качеството им. Не съм говорил с тези "състезатели" лично, нито пък съм им чел изказванията, но предполагам че в тази си роля на "рекордьори" си правят ясна самооценка, че това което "свирят" не е музика, а просто състезание и не се мислят за най-великите музиканти на планетата! За това и няма смисъл да ги критикуваме като музиканти, а просто да се позабавляваме с тях! Редактирано Октомври 9, 2012 от Лими Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 (Редактирано) За това и няма смисъл да ги критикуваме като музиканти, а просто да се позабавляваме с тях! Именно Някои хора реагират, все едно са им взели кокала. Забравяли сме, че музиката е изкуство и сумати коментари от този род. По света има тонове (като единица за маса де ) велики музиканти и нон стоп се наслаждаваме на творчеството/изпълненията им. Какво ви пречи от време на време и някой спортист да се появява? Който не му харесва, да подминава (нищо лично към никой). Редактирано Октомври 9, 2012 от Mairomaster Цитирай
menaka Отговорено Октомври 10, 2012 Отговорено Октомври 10, 2012 Mairomaster Споко бе приятел , ти сега ще забраниш и да си коментираме (явно си пристрастен - съжалявам). Мисля все пак че ЛИМИ най точно определя този род "спортисти" - " няма смисъл да ги критикуваме като музиканти, а просто да се позабавляваме с тях! " Цитирай
crazy_train Отговорено Октомври 10, 2012 Отговорено Октомври 10, 2012 THE MATRIX Ама наистина над 300 мазането става ужасно,съответно... Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 11, 2012 Отговорено Октомври 11, 2012 Не съм впечатлен толкова от скоростта, по-скоро от факта, че нито един от тях не е жълт. 2 Цитирай
Recommended Posts