Parni_Valjak Отговорено Април 4, 2014 Автор Отговорено Април 4, 2014 Сега трябва да се комплектува с Data Logger и да се снемат данни във времето. Например как се променя някаква стойност и после да се построява графично представяне. 1 Цитирай
g_vayov Отговорено Април 4, 2014 Отговорено Април 4, 2014 Хлъз, хлъз, по пързалката Или дето се казва, апетита идва с яденето. Според документацията, мултимера си има вграден Data Logger. До 100 позиции в шест времеви интервала. Само че снемането на данните е ръчно, от дисплея. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 13, 2014 Автор Отговорено Септември 13, 2014 Хубаво куфарче с комплект инструменти 7 Цитирай
lyu_records Отговорено Септември 24, 2014 Отговорено Септември 24, 2014 И аз трябва да си взема такова куфарче ще ми върши чудесна работа докато работя върху тази апаратура: Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 25, 2014 Автор Отговорено Септември 25, 2014 Новият ми инструмент от колекцията IT TOOLS 3 Цитирай
Fats Отговорено Септември 26, 2014 Отговорено Септември 26, 2014 Преди много, много години бях замъкнал в ШЗО Плевен две бая големи колони (съпоставими с 4х12") + един 50 W лампов правеняк. Свирехме редовно по офицерските вечеринки и тържества, а след като свършеше джамбурето пълнехме боксовете с плячка - бутилки и манджа. Задните капаци се държаха с няколко райбера и операцията се провеждаше светкавично. За бутилките имаше монтирани дъски с изрязани кръгли отвори, да не се търкалят при носенето. За мръвките пък имаше няколко бая големи кутии. Май някъде имам и 1-2 чернобели снимки, ако ги открия ще ги кача тук. 5 Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 6, 2014 Отговорено Октомври 6, 2014 Далеч съм от мисълта да се смятам за "майстор", но смятам, че тук му е мястото да се изфукам с току-що дошлият ми инструмент. ) 4 Цитирай
patzo Отговорено Октомври 6, 2014 Отговорено Октомври 6, 2014 Хубава изглежда праго-огъвачката - честито !!! Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 6, 2014 Отговорено Октомври 6, 2014 Благодаря! Добра е. Може да огъва и изправя. Шасито е можело да го пипнат малко по-фино, но иначе много качествено изработена. А и в крайна сметка важното е как работи, не как изглежда. Цитирай
lyu_records Отговорено Октомври 6, 2014 Отговорено Октомври 6, 2014 Абе важно е и това как изглежда не си криви душата! Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 7, 2014 Отговорено Октомври 7, 2014 Ааа, не си я кривя - важно си е! Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 6, 2014 Отговорено Ноември 6, 2014 (Редактирано) Току що се наперих. В Лидл на мноо добра цена. Сега ще трябва пак да поЯ. Редактирано Ноември 6, 2014 от bluelemon 5 Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 6, 2014 Отговорено Ноември 6, 2014 11лв. и даже свети и с батериите барабар 4 Цитирай
Rumen.Kolarov Отговорено Ноември 12, 2014 Отговорено Ноември 12, 2014 Нещо много скромно и от мен За сметка на това от сърце! Поздрави, Румен 1 Цитирай
Recommended Posts