Jump to content
Българският форум за музиканти

Rumen.Kolarov

Members
  • Мнения

    145
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    3

Rumen.Kolarov last won the day on Септември 12 2014

Rumen.Kolarov had the most liked content!

Относно Rumen.Kolarov

  • Рожден ден 08/31/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Електрическа Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Разград, Варна

Rumen.Kolarov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

77

Обществена Репутация

  1. При мен нещата са "организирани" така. С времето стана ясно, че това е крайно недостатъчно. Имам няколко от тия органайзерчета. Както и от тоя тип, май ги ползват за рибарски принадлежности, но са ми удобни за една идея по-един елементи. Но в момента всичко това ми е малко и благодарения на темата ще се снабдя с необходимото, за да се въведе някакъв ред за по-лесна и точна работа. И винаги присъства кутията със всичко останало.
  2. Предвид, че е предназначено да захранва педалиера, защо кутията му е такава? Ще влиза в custom рак?
  3. DI Box-a и Аmp симулацията нямат връзка.
  4. Съгласен съм и ви благодаря! В Music Division цените наистина са добри. Скоро ще си имам лампи. Благодаря Ви още веднъж!
  5. Предимно в ebay, по разни сайтове за ел. лампи в България (цените там са убийствени).
  6. Здравейте! Правя си копие на ENGL e530 но не мога да намеря по-достъпни като цена лампи. (12аx7) Някакви идеи къде да търся? Благодаря Ви! Поздрави!
  7. ^ Разбрах какво имаш предвид под "стайния звук", но в случая реверберацията на помещението не е ли нещо лошо?
  8. Инж. Манов, сега Ви разбрах! Ще преразгледам въпросите си и като намеря по-добър начин за формулирането им, ще ги напиша. За сега продължавам да чета за домашните системи за кино.
  9. ^^ Прочетох го, да не съм го формулирал правилно, но мисля, освоните са въпроси за ясни. ^ Благодаря! Целта на системата е за домашно кино.
  10. Здравейте Сръчковци, От известно време искам да си направя читава съраунд система 5.1. Прибързах доста без да чета за този тип озвучителни системи, в резултат на което имам 6 еднакви захранвания. (проектирани, пробвани, изпълнени) Основните ми питанки са: 1. Някой правил ли си е подобна, доволен ли е от резултата, трудности при проектиране, конструиране? 2. Издъних ли се с отделните захранвания за всяка от колонките? Благодаря Ви за отделеното време! Поздрави, Румен
  11. Аз също подходих много несериозно към думите му, ама знам ли да питам все пак..
  12. Rumen.Kolarov

    Cruzer TC-250 3TS

    Здравейте, Колеги! Обръщам се с едно питане към вас: Заслужава ли си да се купи тази китара http://www.musicworld.bg/bg/c_361/i_34395/Cruzer_TC_250_3TS.html Човека от Динакорд Варна ми каза, че според него е по-добра от теле на Фендер Ако има някой с впечатления от модела и марката ще се радвам да ги сподели. Поздрави, Румен
  13. Как разбра, че не кутията не трепери и не резонира? Кутиите на RoBox конструктивно не са нищо повече от сандък. Нищо лично, но съм виждал доста техни изделия...
  14. Разгледах за какво става въпрос, ако имаш нужда насреща съм. В случая не говорим за пари.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.