Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

това е запис от една от репетициите ми с още 4 приятелчета с които много обичам да свиря.правен е с компютър ама не е миксиран,баланса не много добър но пък звучи доста наживо.

ще се радвам на коментари

http://media.putfile.com/repeticia

п.п. файла е доста голям,защото парчето е към 8 минути

Отговорено (Редактирано)

Страхотиа направо , мнооооого здраво свирене , и не само, евала.

На ниаколко пъти забравих да дишам даже :P .............. евала ви!!!!!

Бурни аплодисменти и от мен ......

:unsure::unsure::unsure::blink::blink:

Редактирано от tocata
Отговорено (Редактирано)
това е запис от една от репетициите ми с още 4 приятелчета с които много обичам да свиря.правен е с компютър ама не е миксиран,баланса не много добър но пък звучи доста наживо.

ще се радвам на коментари

http://media.putfile.com/repeticia

п.п. файла е доста голям,защото парчето е към 8 минути

Страшно е....много готин саунд на китарата - звучи леко Скофиелдски...много леко идва музиката в този запис..естествено...само едно мога да съжалявам - че музиканти като теб по една или друга причина са извън България...

п.с издай и другите музиканти...

Редактирано от PlamenM
Отговорено

И на мен страшно много ми хареса! Авторско ли е, щото не ми е познато? А я кажи кой е саксофониста да ти го отмъкна веднага, че са кът..?:unsure: Шегувам се ама има и доза истина де.. Ако е свободен може наистина да измислим нещо за него.. И въобще другите хора кои са?

Отговорено

Много благодаря на всички ви за хубавите ви думи

Повечето музика която обсъждаме тук е предимно в областа на рока,но с удоволсвие се убеждавам че хората са отворени към толкова много други стилове/етно,фюжън,блус,джаз/в края на краищата винаги е било важно дали музиката се прави добре и с мерак а не в какъв стил е.

съжалявам,но другите пичове от записа не са българи,но ще им предам колко харесвате нашата музика.сигурен съм че много ще се изкефят

парчето е стандарт и се нарича НЕЙЧЪРЪЛ БОЙ

Отговорено

Да, това със сигурност е едно от най-добрите неща, което съм чувал в този форум! Импровизацията ти леко ми напомня Розенвинкел, но аз не съм китарист и не разбирам толкова. Предай възхищението и уважението ми към останалите пичове от бандата :metalist:

Отговорено

ще предам непременно,мерси много

сори не сме от София,бих искал да посвирим там ама засега е трудно да се организира

Отговорено

сори не сме от София,бих искал да посвирим там ама засега е трудно да се организира

кво му е трудното освен ако не е за кинти яко.в шипка ще ви посрещнат добре.

Отговорено

кво му е трудното освен ако не е за кинти яко.в шипка ще ви посрещнат добре.

Здрасти

хората които свирят не са българи.много пъти сме говорили че би било интересно да посвирим някой път в България,но трябва да намеря начин да им осигуря поне пътни,квартирни,защото иначе излиза че трябва да си плащат за да свирят,а пък ние/както може да се очаква от музиканти/ не сме излишно богати :)

сега правим опити да измислим нещо по линия културен обмен,ако стане много ще се радвам

Отговорено

Ми пробваи, има фестове ,например Аполоня, Банско , София Джаз Пик, има каде да се свири но не знам как стоят нещата там.

Влез в контакт с организаторите , мислиа че ще има интерес от тяхна страна ..

Успеххх