разбойник Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 Можете да чуете песента тук: http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=477463 Ще се радвам на коментари. 3 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 17, 2012 Отговорено Юли 17, 2012 Е, това за мен е най-доброто, което съм слушал от NEMO. Някаква учителска вълна ви е хванала май - така учтиво да давате уроци по композиция, аранжимент, хармония и адаптиране на текст. Измислени минори въвличат емоционално в мажори, лиричен глас и страхотен бас в микса - ненатрапчиво и влиятелно. Напомня ми и на други банди, най - много на Sixpence Non The Reacher мисля бяха, но пък си има вкуса на NEMO. Определено е филмова тая композиция - стягайте я за нечий саундтрак. Браво, Разбойник. Трябва да предадеш лично някой друг урок! 1 Цитирай
Infinity Отговорено Юли 17, 2012 Отговорено Юли 17, 2012 Много приятен стил и страхотна композиция+аранжимент. Къде записвате? Цитирай
musicman Отговорено Юли 17, 2012 Отговорено Юли 17, 2012 Много по-стегнато е в сравнение с другите неща, които съм слушал. Харесва ми. Цитирай
разбойник Отговорено Юли 17, 2012 Автор Отговорено Юли 17, 2012 Благодаря ви за добрите думи. Парчето ми харесва, но е съвсем друго да установя, че не съм сам Babayface Bob, не ми е позната групата за която говориш, ще я чуя. Infinity, записът е правен в Sunshine Studio (на група 7едем). Цитирай
synchu Отговорено Юли 17, 2012 Отговорено Юли 17, 2012 И на мен ми харесва Наистина много готино и изпипано звучи. Цитирай
разбойник Отговорено Юли 19, 2012 Автор Отговорено Юли 19, 2012 Данке. Ако имате коментари към някакви детайли - звук, запис, аранжимент и т.н. ще съм любопитен да ги чуя. Цитирай
rudibass Отговорено Юли 19, 2012 Отговорено Юли 19, 2012 Хубаво звучи.Много съдържателно като информация от изсвирване и сунд....Баса си го нагласил много яко! Евала.На мен ми напомня за най- добрите години на Пърл Джем..Надявам се не ви обиждам с това.... Цитирай
разбойник Отговорено Юли 20, 2012 Автор Отговорено Юли 20, 2012 (Редактирано) Не, и аз имам подобни асоциации Басът е записан на два канала - от балансирания изход на Galien Krueger 700RB II с добавен сигнал от микрофон пред озвучително тяло 1х15 на GK (стар модел с Electrovoice 15B) за цвят. Редактирано Юли 20, 2012 от разбойник Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 20, 2012 Отговорено Юли 20, 2012 Ами като се вземе предвид и самият бас - какво повече може да искаш от живота? И жена ми много хареса парчето - каза, че я вдъхновявало. Не попитах за какво, а после се оказа, че ми е направила бисквитена торта 2 Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 23, 2012 Отговорено Юли 23, 2012 Това парче го слушах отдавна. Не знам как сте го направили, банда, но е много яко. Дори скоро пак го пуснах да го въртя. Слушах го 4-5 пъти поне Поздравления! Цитирай
разбойник Отговорено Юли 24, 2012 Автор Отговорено Юли 24, 2012 Мерси за добрите думи, Ники. Babyface Bob, чакаме и някое от твоите произведения. Току-виж и аз съм похапнал торта от моята жена Цитирай
Yo The Real Отговорено Юли 29, 2012 Отговорено Юли 29, 2012 (Редактирано) Много е яка песента, наистина си е като урок, хармонията е много на ниво. За най-добра не знам, До диеза също ми харесва много, може би повече. Единственото, което мисля, че не правите, е да се възползвате от невероятните възможности на Тео. Не става дума за шред или някакво ненормално бързо соло, но мисля че можете да намерите място някъде да му дадете да се поразвихри. А ако не иска, ще му направите засада. Не става дума точно за тази песен, гледам че тук има доста разпокъсано соло, което обаче се връзва перфектно. В някоя по-бързичка песен. Редактирано Юли 29, 2012 от Yo The Real Цитирай
Recommended Posts