ultramega Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 Не съм употребил никаква бира и за това вероятно не се получи нищо особено http://soundcloud.com/user9552137/bm-blues-jam 4 Цитирай
jabs Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 ^Напротив ! Като го слушам, аз отивам за бира Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 (Редактирано) И преди да ми е свършила бирата и мерака за лигавене на хубавата подложка.... Като гледам кои участват в джема, ако ви чуя, ще се комплексирам и няма да публикувам нищо! Цък и вече мога, да слушам и само да се срамувам! Мнооого яко сте забили, ама пак си избасах лимита.... Редактирано Юни 24, 2012 от kirilsat 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 (Редактирано) Ти сега защо ни майтапиш,не всички сме на ниво да свирим народна музика,джаз ,кой както си си възприема музиката,не сме на състезание .. Много се радвам,че има развитие в джема и хората свирят,че иначе войнстващата простотия (поне в БГ) съвсем ще ни смачка. Редактирано Юни 24, 2012 от Hillbilly Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 ^ Пичове, много ме кефите и въобще не се бъзикам! Лично на мен, най-ми допадна импровизацията на адаша, но при всички откривам много "сладки" фрази и си задавам въпроса, "Как ли го прави това?!". Обичам блуса, щото ми дава възможност, да импровизирам според настроението! Тази схема съм си я джемил и преди, и всеки път е различно! Ако ви е зазвучало като джаз, то е комплимент за мен, а трилерите ми идват, въпреки усилията, да не ги ползвам постоянно.... Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 Не бе,аз съм слушал какви ги свириш народни и шапка ти свалям,защото аз не мога - едва ли ти е проблем да чуеш кой какви ги върти по пентатониките,та реших,че се майтапиш. Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 Благодаря, за хубавите думи!!! По-горе споменаваш BB King и как е ненадминат с простите си сола! Четири тона, ама как само ги вади, та ти настръхва косъма.... Винаги има, какво да се чуе и научи от пентатониката!!! Бирата ми свърши и минах на ВиК ( Водка и Кола)! ... и като стана дума за трилерчета, си помислих, какво ли ще изсвири, обикновен, селски, сватбарски музикант на тази подложка?! 2 Цитирай
synchu Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 Се хубави неща отивам за една мастичка в кварталната с фамилията. Ако продължавате така ще извадя и флойдовете и ще се върна към мрачния тапинг... Цитирай
shtur4o Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 (Редактирано) Кире, престани вече! Сватбарите направо сцепват. Ну заяц , ...... погоди! Драго ми е, че си в джема, приятелю! Редактирано Юни 24, 2012 от shtur4o Цитирай
ultramega Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 едва ли ти е проблем да чуеш кой какви ги върти по пентатониките Едно елементарно трикче, за разнообразяване на звученето с пентатоники.. http://www.youtube.com/watch?v=XavyoR7ExwM&feature=relmfu 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 Това е само майтап и не хвърляйте по сватбаря!!! Hillbilly винаги е показвал, че при блуса е в свои води, макар че не го разбирам... Какво толкова ти пречи минора?! Варналиите са много готини, щото са неподправено искрени! Умират, да си свирят за кеф, което за мен е най-важното! Щурчо е почнал да щурее! Чух и по-чистичка варненска китарка, макар и с телефона записана, но звучи с идея! The big shukar (ultramega) ми се струва повече концентриран върху техниката и така губи чувството, ама има какво да покаже?! kiusha82 ме кефи още от както се регистрирах тук! А онзи, от ВИП листата, дето се прави че замо зяпа, да внимава с мастичката! Онова, "кунбойското" му е супер яко! Взех да си търся револвера и .... простатата ми алармира! Не се бъзикам! Така ви виждам в този джем..... Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 24, 2012 Отговорено Юни 24, 2012 (Редактирано) Hillbilly винаги е показвал, че при блуса е в свои води, макар че не го разбирам... Какво толкова ти пречи минора?!Е,благодаря,няма как да ме разбереш,защото и аз не си се разбирам -всичко е до настроение при тази музика ,според мен и не се свири по ноти,минора не че ми пречи,но е до предполагам нагласата на човек,аз съм си от чааве фен на откачените Литъл Ричард и Джери Ли,които ,както знаеш свирят на пиано,аз си свирим на пиЯно.но принципа е един -шафъл в бързо темпо и всичко е на "ес" време,така свирят задокеанските мангали в повечето случеи. Апа Сънчо много здраво заби със слайда,супер. Са видех,че отива на мастика,аз че пием още една рикийка Редактирано Юни 24, 2012 от Hillbilly Цитирай
kiusha82 Отговорено Юни 25, 2012 Отговорено Юни 25, 2012 Благодаря!Другите имат много добри попадения! Наздраве!!! Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 25, 2012 Отговорено Юни 25, 2012 Джемо продължава! @kirilsat,чуй къв смех е,като рокаджия се опитва да ги къдри като теб - http://www.esnips.co...p_display_media Пак е жега,пак съм на 100 бири,тоя път от кеф,че мастията от аватара ми се сби с един питбул и излезе без видими поражения от боя,за онова не знам,келешите си го прибраха.. Ей,сам си се хиля на простотиите Цитирай
Recommended Posts