Guest Публикувано Април 27, 2012 Публикувано Април 27, 2012 Проблема е следния: Поръчах си въпросния продукт, дойде след обяда към 5 часа, успях да го разопаковам към 8. Включих го в мрежата включих си китарата , до тук всичко е прекрасно. Започвам да свиря, всичко е нормално и точно след около минута кубето просто спира да издава какъвто и да е звук. Реших, че първо е от кабела , смених го и резултат нямаше. Реших, че е от китарата и я пуснах в старото си кубе , където всичко си беше наред. Та ако някой се сеща какъв е проблема на чисто нов продукт да се появят такива проблеми то нека сподели и даде идеи какво да правя. През тази минута, която свирих кубето не е било усилвано до край , даже беше на по-малко от половината. Включено е в разклонителя, където е включена и другата ми техника. Предполагам , че ако е имало някакво време за аклиматизация на кубето то той е изпълнен защото си стоя 4-5 часа в кашона. Лампите в кубето светят съвсем леко , не знам с каква сила трябва да светят , но самия факт , че го правят означава, че достига ток до тях. За съжаление на разбирам от жичкаджииски неща и нямам мултицет у нас. Сами може да разберете разочарованието ми. Надявам се да някой да има някаква идея какъв е проблема, последния вариант е просто да съм попаднал на некачествена бройка или и аз не знам какво вече. Идеи? Цитирай
lyu_records Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Предполагам, че е в гаранция! Възползвай се от нея и им го върни! Цитирай
7thString Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Бегай обратно в магазина за рекламация, ако човъркаш и разберат, ще се лигавят за гаранцията! Цитирай
7thString Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 А, за всеки случай провери предпазителите отзад да не са изгърмели. Ако са, вземи нови и сложи. Ако пак изгорят, имаш проблем. Цитирай
TONY Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Еми, както се казва, добре дошъл в клуба на "почитателите" на Берингер/Бугера. Рано или късно, човек изпива горчивата чаша. Не се ядосвай много, това се случва с почти всички, които са купували продукт от тази фирма. Англичаните казват - живота е даден, за да се учиш. Приеми, че си заплатил за един важен урок. Когато си купуваш продукт от доказала се китайска фирма, с некачествена продукция, разочарованието е част от играта. Следва изтрезняване и отказване завинаги от Берингер/Бугера. Поне така правят, тези които са си научили добре урока. И се възползвай от гаранцията, когато моят се развали, гаранцията туко що бе изтекла, а в сервиза им така те сюрпризират с 50 лева за китайски СМД транзистор, че свят ти се завива. Както се казва - never again! Цитирай
lyu_records Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Напоследък беше тръгнал слух че Бугера била вече изчистена от проблемите си то цял свят беше гръмнал с многобройните ядове свързани с тази марка. И аз се бях навил да взимам лампова Бугера но си припомних факта че притежавах едно кубе на Беринджер и се отказах. Цитирай
7thString Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Тони не пропуска да похвали скъпите марки Аре да не казвам как връщахме наскоро един Маршал дето вътре бяха разменени спойки, незнайно как... Марка-немарка, трябва късмет Просто при берингер трябва малко повече, за да случиш на бройка Цитирай
golfabitch Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 За моето кубе не мога да кажа нищо лошо.Работи вече година . Цитирай
presidentstudio Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Не е въпроса дали е Бугера или Берингер.На мен това ми се е случвало и с Маршал.Според новия търговски закон , можеш да върнеш за подмяна един продукт до 10 дни.Не знам обаче, дали това важи за нашите музикални магазини. Цитирай
Guest Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Продукта е закупен от мюзик уърълд бг, писах им току що имейл, с който се надявам да изчистим проблема. Междувременно купих два бушона със същите характеристики като този в кубето и след като пробвах и с двата резултата беше нулев. Повече няма да го пипам за да могат да си го вземат и да се види какъв е проблема. Проблема, е че тези дни са почивни, а работните дни от другата седмица съм командировка и няма да съм в София. Просто не знам , тая вечер съня ми беше малко, а нервите много. Цитирай
7thString Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Няма какво да им пишеш мейлове - сряда сабахлем им го носиш в сервиза и толкова. Щом е гаранционен, ще ти сменят бройки докато случиш на качествена - за което време всяка бройка гледай да я изкъртиш от свирня, за да може каквото има да се чупи, да се счупва Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 И моят личен съвет към теб е да не опитваш да сменяш повече бушони, а да ги оставиш те да проверят проблема. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 Май не е трябвало да правиш нищо преди да провериш първо говорителя с друг усилвател да не е заминал или да не му са се разхлабили кабелните обувки - поне да изключиш тази възможност. Без товар на тая ламБа може и да си и изпържил трафа. Ако е говорител - поне ще знаеш какво да гледаш, когато Бугерата ти направи пак проблем Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 (Редактирано) MusicWorld.bg (ПроТехника), трябва да работят днес, така че не се май, а действай. Редактирано Април 28, 2012 от ciriljhonson 1 Цитирай
blr Отговорено Април 28, 2012 Отговорено Април 28, 2012 +1. Няма какво повече да се напише. Не пипай нищо, а бягай при хората, които са ти го продали. Цитирай
Recommended Posts