Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

За заинтересованите, питах един приятел, който върти бизнес по ebay и той каза, че тоя рейтинг е перфектен просто.

serengeti, имаш лъ съ.

Отговорено (Редактирано)

И аз се рових из тоя онлайн магазин. Направи ми впечатление ,че за китари над определена цена, шипига е безплатен, което е повече от прекрасно!

Редактирано от edgecrusher
Отговорено

Само ще кажа, че често посещавам томан-сайта и там има доста добри оферти + 3 години гаранция на продуктите, което не е лошо, а и цените са горе-доло нормални.Та специално за Шектър се разгледай там.....може и да си харесаш нещо :(

Отговорено

Пич, от 1 година ги гледам там. Тая китара, която съм си харесал в Томан е 650 евро, а в ибей е 700 долара. You do the math.

Отговорено

Offtopic: Томан е зле. Веднъж много ме въртяха за една поръчка на стойност 960 евро. Най-накрая се ядосах и си купих от и-бей китара за 1100$, а в Томан струва 1600 евро :punk_guitar:

Митото е около 3-5% от стоката, а ДДС е 20% от стойността на стоката + стойността на доставката.

Поръчвал съм два пъти от Щатите стоки на стойност над 1000$ и бях късметлия, че продавачите се навиха да ми ги декларират за по-малка стойност, в моя случай за 250$. Там обаче трябва да се внимава с документацията.

Иначе и аз отскоро съм фен на Schecter :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

НИКОГА ТОМАН!!!!!! Аз самия им се кефех преди но така ме овъртяха с една порчъка наскоро че направо се ЗАСРАХА. Освен това ако гледате цените през UK сайта, за да ви е на английски, както предполагам правят повечето хора, цените са съвсем други, не се подлъгвайте. Имат и 30 евро шипинг + още няква такса която не я пише в цената на сайта. А за да не бъда изцяло офтопик само да вметна че Justin Broadrick от Jesu и ex-Godflesh мина от Fender на Schecter както и The Cure целокупно. Очевидно има защо. И аз натам съм се насочил, особено към седмаците :godbless:

Редактирано от hed
Отговорено (Редактирано)

Абе аз 100% ше си взема Шектър. Проблема е, че в Европа само в Томан ги намирам. Някви свежи идеи?

Редактирано от Trysth
Отговорено

Еми или рискувай от онзи пич от ибей хем и цените са му примамливи или другото е в Гърция. Мисля че в Солун имат представител, ще проверя пак дали там беше но не са евтини и там.

Отговорено
Абе аз 100% ше си взема Шектър. Проблема е, че в Европа само в Томан ги намирам. Някви свежи идеи?

Батка мани тази европа нали ти казах как ще я вземем,защо искаш да откриваш топлата вода

Отговорено

Абе ти добре си казал, ама как прайм номера да избегнем мито и ДДС. Щото като ги прибавиш си излиза почти колкото в Европата.

Отговорено (Редактирано)

Вдигаш се, ходиш до севрната ни съседка в тоя шоп http://www.mcmusic.ro/ , а пък ако те мързи Еконт от доста време вече возят до Румъния и обратно.. Най-чистия вариант според мен...

Редактирано от AFTER-THE-RAIN
Отговорено

Не само Еконт, всички куриери. Забравих кои бяха с най-Тънки цени, но имаше една фирма, която направо безплатно вози оттам!!!

Много добра идея!

Отговорено

При пазаруване от Ибей, когато става въпрос за купуване отонлайн  магазини няма никакъв риск, купувал съм си 10ки неща от щатите, шипинга е безпроблемен и много бръз, а цените са два пъти по ниски от Европа. Най важно е добре да се четат описанията на стоките и условията на продавача

п.п. 99,8% процента рейтинг при осъществени 1000 сделки примерно е страшно добър рейтинг