Jump to content
Българският форум за музиканти

synyster_vengeance

Members
  • Мнения

    139
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от synyster_vengeance

  1. Гледал съм видео-ревюто на Гносис и затова проявих интерес към тези перца. Благодаря на всички!
  2. ^ дамм и за тия перца много се приказва напоследак
  3. Естесвено че има и други варианти, просто отдавна ми е направило впечатление колко много хора "немогат да живеят" без тези перца Стъбито ми се въжда по-дълго от Джаз-а, а аз свиря с по-къси перца. Мюзикуърлд нямат, което много ме озадачава
  4. Мерси за отговорите Динакорд не съм погледнал бе верно Значи при поръчка от Томан доставката е безплатна при покупка над 25, а транспорта е от фирмата Динакорд или не съм разбрал?
  5. Обиколих няколко от известните вериги магазини в София и не намерих от тези перца! Ако някой може да помогне? Идеята е, че са толкова хвалени и т.н. няма да ви обяснявам за репутацията... исках да пробвам за какво става въпрос, тъй като ми писна всеки 2 месеца да си правя къстъм и реших да се спра на нещо, дето го правят еднакво винаги и когато ми трябва да е това, с което съм свикнал и мога да разчитам на него!
  6. УАТ ДА ФАК??? Бродерик беше един от хората, които ме накараха да си повярвам в това начинание, а още повече се кефех на факта, че и той от дълго време е фен на Айбанез..... много жалко за тях! Само една голяма апосиопеза получават за това! Изненадващо защо не е направил далаверата с Шектър??? Все пак си оставам фен на КРИС ГОСПОДЕРИК!!! Ето за такова вдъхновение говоря:
  7. Много си харесвам китарата!
  8. Мн се накефих на тоя ТриРек Сега ще чакаме dingle1 да го набичи!!!
  9. Ти си извратен.... искаш пълния лампов експириънс.... с 10 инчов говорител? уат да фак??????
  10. Twin + Marshall BluesBreaker = marshall blues, rock sound нали?
  11. Тоя Fullbore само за това става :D много ми е противен.... против всякакви норми!!
  12. Е да, но повечето китаристи нямат 2938438457 сигничър китари.... Крис Бродерик, Херман Ли, Мат Бачанд имат все китари по техни спецификации и толкова Няма да объждам повече, че става спам.
  13. Само аз ли мисля, че тия китари не са по-добре изглеждащи от миналите, и че ще ги пуснат само, за да направят по някой долар?
  14. Когато свирех тази песен с групата не ползвах ефекти освен дист, пък и в музиката нямаш граници или каквито и да са ограничения.
  15. Предполагам ги знаеш, но пак да кажа.. Маршъл Плекси (няма по-винтидж от това май :Д), копие на плекси ( Бугера 1960 и е на добра цена), а защо не Marshall JCM800 (или копие на jcm800 e Bugera 1990)? Vox също имат винтидж нещица.
  16. synyster_vengeance

    Amp-ове

    ^Кого сме заблудили.Доволни сме от това, което имаме просто и никъде не се споменава, че са на особено добро ниво.Всичко според цената!
  17. synyster_vengeance

    Amp-ове

    Свирил съм на JCM 800 ..... хич не подценявам каквото и да е, просто различен клас усилвател
  18. synyster_vengeance

    Amp-ове

    По темата искам да кажа, че съм изключително доволен от моя амп - Fender Frontman65R! Твърдо съм за аналоговия звук (това не значи, че отричам ламповия ) ! Амп-а има следните предимства, които са лично мое мнение, но който от вас разбира, мисля, че ще се съгласи: 1. 65 вата - достатъчно (БАЯ ) за вкъщи и с група, 12" говорител - 12" е стандарта и дава плътен звук. 2.Марката Фендер е известна с много добрия клийн канал.Всепризнат е и мисля, че този амп го притежава до някаква степен. НЕДОСТАТЪК обаче, може да са прекалено високите честоти някой път, но според вкуса. 3.Дисторшън каналът е доста универсален и би паснал на всеки стил музика (според настройките естествено).Аз лично свиря МЕТЪЛ и не използвам някакви камиончета, а само диста от кубето.Тук също мисля, че се забелязват някакви прекалено високи честоти, но не се оплаквам, тъй като винаги ползвам памучни тапи за уши по време на репетиции и мисля, че може даже да се разгледа като добра страна По-лесно ще избива над останалите. Ако на някой не му допада диста винаги може да сложи камионче и да си промени саунда по негов вкус!!! 4.Повечето китаристи би трябвало да знаят какви предимства има ефектс луупа.Не съм ползвал досега ефекти и затова немога да кажа дали е добър или не, но е факт, че ампа притежава такъв. 5.ИСТИНСКИ СПРИНГ РИВЪРБ! Аз лично не го ползвам и нямам много какво да кажа за него, но има стилове, в които пасва идеално и много се използва. 6.С ампа идва малък и компактен фуутсуич и няма да ви се налага да си търсите! 7.Дизайнът е много приятен и по крайщата има метални ъгли.На снимките може да изглежда квадратен, но в действителност не е така (вижда се на видеото ми) ЕДИНСТВЕН НЕДОСТАТЪК за мен е, че си тежи при пренасянето , но е неизбежно..... кажете ми кой амп с 12" говорител не тежи! Ето едно малко демо от мен в Тубе-то.Имайте в предвид, че звука е с малко по-кофти качество заради компресията на сайта и микрофона на цифровия фотоапарат. Снимки можете да видите в Гугъл, а ето и малко свирня от моя страна Малко за гиър-а: Китарата е Ibanez RG321 с пасивни адаптри.
  19. И мен ме брой към Ibanez клуба
  20. Абе от началото на темата си мисля абсолютно същото!!!! Наистина от интерес бих пробвал да свиря с такова приспособление. Лично мнение: Крис и Джеф просто са родени да бъдат на 1 сцена Не сте ли съгласни, че и двамата са от 1 калибър - БОГОВЕ?
  21. ^ Интерестно ми е как се справя тунера на Беригер, тъй като имам малко предразсъдъци относно техните продукти?
  22. ^^ Откакто видях новия къстъм на Крис Бродерик много се влюбих в точно този модел (самоче 6 версията)!!! Със здраве да забиваш на нея и ако може даже направи видео-ревю и демо в YouTubе....И също да живее Айбанез!!! http://img138.imageshack.us/img138/5555/og...hq6zdfof1d8.jpg
  23. Направо ми идва да зема една пила и да почна да чопля долния кът-ауей за да мога спокойно да си влизам там на Айбанеза....обаче си остава другия проблем - тъй като не е висок клас китара праговете са супер МИЗЕРНИ в размера си след 15 праг и просто се измъчвам брутално!!!!
  24. ТАЯ КИТАРА Е СУПЕР ЖЕСТОКА!!! Много ме радва и ще те помоля за още снимки а ако можеш и клип да направиш да чуем звука на Блекаут адаптрите ще е чудесно!! Поздравления за добрия избор Ibanez FTW
  25. Нямам идея как си стигнал до това заключение, но поне не заблуждавай питащия... аа гениален си моляте сподели за какво ползваш метроном!!! в тоалетната ли? в колата ли? пред ТВ?...... Естествено на сцената, нали? хах момчето правилно си казва че метроном се ползва само за репетиции и в студио, а за тебе незнаем как си стигнал до заключението, че си компетентен по въпроса
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.