Jump to content
Българският форум за музиканти

Нови правила в продавам


Колко обяви седмично да има в продавам  

71 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

 

^^ Ако продаваш различни 5 микрофона ще трябва да пуснеш 5 обяви с 5 различни цени...

 

Тогава в анкетата поставете и опция ''Без ограничение'',защото аз гласувах за 2 на седмица,но в този случай си променям мнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 83
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

^^ Без ограничения няма да минем.

 

^ По кое сте се подвели? Много ясно съм написал в началото, че всяка обява може да има само една цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Да,така е,но не беше написано,че в една обява ще се продава само един артикул,както излиза по отговора на въпроса ми по-горе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, барабанистите, като музиканти с най-комплициран инструмент, тогава сме най-прецакани ;) Аз в момента продавам около десетина артикула, като правя услуга на приятел да пускам и неговите 12-13 и става сложно. Разбирам, че системата ще наподобява ибей, което звучи гот. Така вниманието на всеки ще се концентрира върху конкретна обява в която има един артикул, обаче пак да спомена барабанистите, които често продаваме дребошлъци-болтченца, гайки ;) В този ред на мисли приемам за идейно ограничение примерно една обява седмично за един артикул, но ако имам 13 такива, то не би трябвало да е проблем да пусна 13 обяви за всеки и така отново след седмица. Така звучи правилно, въпреки, че за мен е безсмислено комплициране. Иначе ако тази седмица мога да пусна едно болтче, другата една кожа...и т.н. докато свят светува ;) Най-добре е да стартира системата и в движение да се доизчиства концепцията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз още в началото гласувах за 10, не за друго а защото прекалените ограничения никога не са добра идея, и освен това, както казах и преди логичното че като продаваш две неща ще са в една категория не винаги е вярно, искам да продам да речем миди клавиатура и микрофон, които не са в една категория обаче за да ги продам по-бързо примерно предлагам при покупка на двете отстъпка или па давам безплатно кабел, а сега с новите условия няма как да го направя по този начин.

Редактирано от funkyto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Нали за това питам колко е нормално. То е ясно че в движение ще се дооправят нещата, но трябва да започнем от някъде.

 

^ Казах ти, че има как да се направи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как виждам аз нещата:

 

- по 1 обява на 7 дни,респективно 168 часа,за всеки раздел,категория,подкатегория или както е формулирано

- неограничен брой артикули с различни цени в обявата,но отговарящи на категорията,в която е пусната.

- липса на възможност за коментари в обявата с изключение на автора(актуализация на цени или съобщение за продаден артикул).

- връзка с автора на обявата чрез опция ''направи запитване'',''запитване по e-mail'' или подобна.

- възможност за ''вдигане'' на обявата по желание на автора след минимален период от публикацията или предишно ''вдигане'' от 3 дни(72 часа),но само при положение,че обявата съответства 100% на задължителния шаблон.

- възможност за премахване на обявата или съобщение за прекратяване на действието(покупка,продажба) по желание на автора.

- при липса на действие на автора по обявата същата се изтрива след период от последното действие 30 дни(720 часа).

- задължителен коментар по обявата при сделка с право само на 1 отговор в случай на несъгласие с коментара ( EBAY ).

- коментарът по обявата определя рейтинга на автора - негативен,позитивен,неутрален ( EBAY ).

 

Ваш ред е.

Редактирано от soundcraft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Колеги, това не е wish list, а обикновен въпрос/анкета. Дайте да се съсредоточим върху него. Освен това е добре и да четем какво е писано и обяснявано преди това.

 

Пак ще задам въпроса: Колко обяви седмично да се разрешават при положение, че в една обява може да има само една цена?

Също така ще повторя нещо вече казано, няма опция за ограничаване на обявите по категории. Няма и да има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прави ги както виждаш ти нещата, а след седмица - две ако трябва да се допълни нещо, редактира ще го направиш в движение.

Това с питането ще имаш 100 различни отговора и желания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гласувах за 1 на седмица, но вече съм за 5 на седмица. Но след допълнителни разяснение мисля, че е добре да има ограничения на артикулите в една обява и то да има определен вид пропорционалност. Ако бъдат 10 на седмица - по 1 артикул, ако са 5 на седмица - да бъдат 2, по 3 на седмица - по 4. При всички случаи под 3 обяви на седмица ми се вижда недостатъчно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гласувах за 5, и веднага почнах да мисля за различните раздели и т.н.

е нали са все пак продажби нали....логично е да се тръгне от сегашния стандарт... т.е. седмичен регламент, но не разбрах коментар и дописване ще се смятат ли за продължение?

При всички положения не ми се струва нормално да давам акъл за нещо, което не виждам и не мога да тествам. Рафо, направете каквото смятате за комплексно решение, а след това е по-лесно да помагаме с мнение.

ПОздрави, и успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.