Jump to content
Българският форум за музиканти

Колко обяви седмично да има в продавам  

71 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено
  На 12.03.2012 г. at 12:24, musicman написа:

^^ Ако продаваш различни 5 микрофона ще трябва да пуснеш 5 обяви с 5 различни цени...

Тогава в анкетата поставете и опция ''Без ограничение'',защото аз гласувах за 2 на седмица,но в този случай си променям мнението.

• Отговори 83
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Е, то май всички се подведохме.

Нека моят глас за 1 обява, се брои за 3 обяви.

Отговорено

^^ Без ограничения няма да минем.

^ По кое сте се подвели? Много ясно съм написал в началото, че всяка обява може да има само една цена.

Отговорено

^Да,така е,но не беше написано,че в една обява ще се продава само един артикул,както излиза по отговора на въпроса ми по-горе.

Отговорено

Дам, барабанистите, като музиканти с най-комплициран инструмент, тогава сме най-прецакани ;) Аз в момента продавам около десетина артикула, като правя услуга на приятел да пускам и неговите 12-13 и става сложно. Разбирам, че системата ще наподобява ибей, което звучи гот. Така вниманието на всеки ще се концентрира върху конкретна обява в която има един артикул, обаче пак да спомена барабанистите, които често продаваме дребошлъци-болтченца, гайки ;) В този ред на мисли приемам за идейно ограничение примерно една обява седмично за един артикул, но ако имам 13 такива, то не би трябвало да е проблем да пусна 13 обяви за всеки и така отново след седмица. Така звучи правилно, въпреки, че за мен е безсмислено комплициране. Иначе ако тази седмица мога да пусна едно болтче, другата една кожа...и т.н. докато свят светува ;) Най-добре е да стартира системата и в движение да се доизчиства концепцията.

Отговорено (Редактирано)

Аз още в началото гласувах за 10, не за друго а защото прекалените ограничения никога не са добра идея, и освен това, както казах и преди логичното че като продаваш две неща ще са в една категория не винаги е вярно, искам да продам да речем миди клавиатура и микрофон, които не са в една категория обаче за да ги продам по-бързо примерно предлагам при покупка на двете отстъпка или па давам безплатно кабел, а сега с новите условия няма как да го направя по този начин.

Редактирано от funkyto
Отговорено

^^ Нали за това питам колко е нормално. То е ясно че в движение ще се дооправят нещата, но трябва да започнем от някъде.

^ Казах ти, че има как да се направи.

Отговорено (Редактирано)

Ето как виждам аз нещата:

- по 1 обява на 7 дни,респективно 168 часа,за всеки раздел,категория,подкатегория или както е формулирано

- неограничен брой артикули с различни цени в обявата,но отговарящи на категорията,в която е пусната.

- липса на възможност за коментари в обявата с изключение на автора(актуализация на цени или съобщение за продаден артикул).

- връзка с автора на обявата чрез опция ''направи запитване'',''запитване по e-mail'' или подобна.

- възможност за ''вдигане'' на обявата по желание на автора след минимален период от публикацията или предишно ''вдигане'' от 3 дни(72 часа),но само при положение,че обявата съответства 100% на задължителния шаблон.

- възможност за премахване на обявата или съобщение за прекратяване на действието(покупка,продажба) по желание на автора.

- при липса на действие на автора по обявата същата се изтрива след период от последното действие 30 дни(720 часа).

- задължителен коментар по обявата при сделка с право само на 1 отговор в случай на несъгласие с коментара ( EBAY ).

- коментарът по обявата определя рейтинга на автора - негативен,позитивен,неутрален ( EBAY ).

Ваш ред е.

Редактирано от soundcraft
Отговорено

^ Колеги, това не е wish list, а обикновен въпрос/анкета. Дайте да се съсредоточим върху него. Освен това е добре и да четем какво е писано и обяснявано преди това.

Пак ще задам въпроса: Колко обяви седмично да се разрешават при положение, че в една обява може да има само една цена?

Също така ще повторя нещо вече казано, няма опция за ограничаване на обявите по категории. Няма и да има.

Отговорено

Прави ги както виждаш ти нещата, а след седмица - две ако трябва да се допълни нещо, редактира ще го направиш в движение.

Това с питането ще имаш 100 различни отговора и желания.

Отговорено

^^ В такъв случай оттеглям гласа си за 2 на седмица и гласувам за 10.

Отговорено

Аз гласувах за 1 на седмица, но вече съм за 5 на седмица. Но след допълнителни разяснение мисля, че е добре да има ограничения на артикулите в една обява и то да има определен вид пропорционалност. Ако бъдат 10 на седмица - по 1 артикул, ако са 5 на седмица - да бъдат 2, по 3 на седмица - по 4. При всички случаи под 3 обяви на седмица ми се вижда недостатъчно.

Отговорено

гласувах за 5, и веднага почнах да мисля за различните раздели и т.н.

е нали са все пак продажби нали....логично е да се тръгне от сегашния стандарт... т.е. седмичен регламент, но не разбрах коментар и дописване ще се смятат ли за продължение?

При всички положения не ми се струва нормално да давам акъл за нещо, което не виждам и не мога да тествам. Рафо, направете каквото смятате за комплексно решение, а след това е по-лесно да помагаме с мнение.

ПОздрави, и успех!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.