Jordan_J Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Исках само да споделя радоста си, защото наистина много се радвам. Отпреди малко съм горд собственик на: и педалера към него: и инсталиран допълнително МИДИ контрол порт: Черпя всеки, който е наблизо ! Нямам търпение да го получа!! Цитирай
TONY Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 HUGHES & KETTNER RULES ! ЧЕСТИТО И СЬС ЗДРАВЕ ДА ГО ПОЛЗВАШ! Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 @visiondann,честито!!! Много добра придобивка,H&K са сила! Цитирай
bratmito Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Баси мамата Колко се бръкна (ако не е тайна разбира се)? Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 http://www.thomann.de/de/hugheskettner_triamp_mk_ii.htm ? Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Благодаря на всички! Цената на която го взех не е много по-ниска от тази като ново, но вече бях решил и скочих в тигана. Откога мечтая за тая глава ... Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 ами..кво да кажа братле .. честито...(и аз иска.. ) Цитирай
Metalix Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Отскоро се сдобих с това сладурче (B.C. Rich Warlock, в подписа). Много кърти! Като за първа китара е супер. Ето малко информация за нея: Construction: bolt on Body wood: basswood Top style: beveled Body binding: no Headstock style: SOB Beast style Headstock color: black Headstock binding: no Tuners: B.C. Rich diecast Neck wood: rosewood Back of neck: natural satin Neck binding: no Nut width: 43mm Fretboard: rosewood Inlay: white pearloid dots Frets:24 jumbo 2.7mm Factory strings: 9 - 42 Scale: 25 1/2” Bridge / tailpiece type: wrap around adjustable Pickups: 2 B.D.S.M. B.C. Rich humbuckers Controls: one volume, one tone and 1 three-way toggle Hardware: chrome Finish: painted glossy Color: black with red tribal fire graphic Плюс кубе B.C. Rich BCL10, 12 вата и с вграден дисторшън, калъф и колан. Ето какво взех: Да ми е честито! Цитирай
TheRipper Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 с всеки изминал ден съжалявам , че взех тоя изгорял стагг...е пич евала супер е китарата тряааше и аз си взема някоя такава машина Цитирай
Васил Костов Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 ^^ Ако по-нататък смениш адаптерите с EMG или SeymorDuncan въобще няма да ти трябва да си взимаш нова китара. Освен ако не искаш нещо с флойд де Цитирай
bigjav Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Ето какво взех: Да ми е честито! кАжи ся къде ше излезеш да свириш с нея? Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Най-новия ми драйв Страшно много му се кефя,защото наистина звучи невероятно,по нищо не пада по долу от ламповите ми драйвове(в кубетата имам предвид),но мога да си го нося в калъфа на китарата.Страшно е хармоничен и също много по динамичен от всички с които съм свирил досега.Единственото лошо което мога да кажа за него е че е много скъп за дисторжън,ама май за качеството трябва да се плаща.Горещо го препоръчвам на феновете на класическия рок саунд Цитирай
gpav Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 ^Ха честито!! Със здраве да си го ползваш! Цитирай
kkertev Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Е най-сетне се здобих слюбимото си оборудване,да ми е честито: IBANEZ RGT42DX- EMG HZ-H4- EMG HZ H4A- LINE6-SPIDER-III- LINE6- :) Цитирай
Recommended Posts