kolio_k Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Най-новата ми китарка. Имам я вече от около два месеца,но токущо завърших задължителния(според мен де)ъпгрейд. Оригиналните адаптори(които всъщност никак не са за изхвърляне ) бяха подмненени с Seymour Duncan.Съответно Хотрейл за бридж и Супер 59 за нек.Активната електроника си стои напълно функционална но за щастие може да се изключва по всяко време и аз специално никога не я използвам Цитирай
Cupatincho Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 -вече не свиря на уредба...За се га ми върши перфектна работа и е само 140лв. Цитирай
Daniel_V Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 -вече не свиря на уредба...За се га ми върши перфектна работа и е само 140лв. Браво! Честито да ти е! Цитирай
Cupatincho Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Честита много добре изглежда пък и не се съмнявам в качеството!!! Цвети Цитирай
Icarus Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Mали мали, тоя айбънез е просто трепач на вид Представям си къв звук вади - ха честито Цитирай
bad_metal Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Хоп какво си купих вчера аз.Мноу мошшшно туй брееее..Бах маа му от 15 вата като стъпиш на 65 не е в полза на съседите отдолу определено Цитирай
Cupatincho Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 ^:o:O кфа машина е това...МНого кефи на вид пък на саунд сигурно е още по яко Цитирай
chlen Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Да ми е честита новата ламбена глава Цитирай
Trysth Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Тя много джиджена! Я кажи кво има (канали, ала бала) и дали е копие на нещо известно. Също и ако не се притесняваш може и цена да кажеш, или поне на ЛС, че ми е интересно. Аа да, честито! Цитирай
synchu Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Да ми е честита новата ламбена глава Добре присъединил се Да ти е честита и с кеф (сигурен съм) да се възползваш И да пуснеш некой семпъл, а ? Цитирай
sw1tched Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 (Редактирано) Хехе, честито! Същата решетка щеше да стои на моя амп ако не си бях харесал друга Ей го по-възрастния брат: едит: даже със същия кабел го ползвам Редактирано Август 28, 2007 от sw1tched Цитирай
preIbanez Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 ...а ад ти е честита главата...аз днес свирих на Гарланда на sw1tched и се размазах...тепърва се подреждам на опашката от чакащи и накой ден и моята глава ще се появи в този раздел... Цитирай
Stone Free Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 ^ А колко се чака приблизително? не че правя някви планове на тоя етап.. Цитирай
chlen Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Мерси! Ампа е най-вече копие на Пийви 5150, но не само Каналите са три - clean, crunch i lead, има и ревърб. Скоро ще пусна тема в изработка и ремонт, повече инфо там, евентуално и семпли, проблема е че нямам свестен микрофон Цената е напълно приемлива, ако иска майстора да я обяви sw1tched, аз пък доста се точих на черните потенциометри, като твоите, но в крайна сметка се спрях на сребристите, а кабела май ще го сменям, че ми разваля злия имидж на ампа Относно чакането незнам колко е по принцип, но аз си почаках доста, полвин година нейде, ама аз не съм давал и много зор де, сигурно може и по-бърже да стане. Обаче си заслужава чаканато, главата звучи зверски, само остава да се науча и да свиря (за което ще да почакам повече от 6 месеца ) и съм готов! Цитирай
Recommended Posts