Acei Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 уеуеее мнооо убав ебанез седмак особено с естествената шарка на дръвото честито много гуем кеф да ти носи съприкосновението с нея Цитирай
boreto Отговорено Януари 17, 2016 Отговорено Януари 17, 2016 Реших да си поиграя и смених адаптрите с Bare Knuckle Aftermath (camo finish). Калибриран сет керамичен бридж с алнико нек. Както винаги неприлично добри. 6 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 17, 2016 Отговорено Януари 17, 2016 (Редактирано) ^Я се мръдни малко, баце! Да не видиш ти, че някой си поръчва Афтърмати. С тая талпа вече няма как да снимаш клип в гората... дърво и камофлаж, хората ще си мислят, че свириш на въздушна китара! Глей кво става тука :> Върви им на експлорерите тея дни. :>> Bare Knuckle Aftermath Black Battle Worn set Афтърмат афтърпарти! Скоро семпли.... Редактирано Януари 17, 2016 от G.Varbanov 8 Цитирай
Acei Отговорено Януари 18, 2016 Отговорено Януари 18, 2016 уеуеее тежката артилерия пак на ниво нищо и я ке се пофаля с едно от любимите ми бойни праета само се прибера Цитирай
boreto Отговорено Януари 18, 2016 Отговорено Януари 18, 2016 Хорхе...Хорхееее......какъв ми беше малък жедай, какъв охранен Сит ми стана. Е кво са, от тъмната страна ли си вече? 3 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 18, 2016 Отговорено Януари 18, 2016 Как да се върнеш на соя, когато веднъж си захапал месото, мастър Оби Уан!? :>> 4 Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Януари 18, 2016 Отговорено Януари 18, 2016 От малко повече от две седмици си имам нова играчка: Иначе понеже никога досега не съм се хвалил тук, ето и една снимка на моите две госпожици. Не че са върха на сладоледа, но са си мои, изстрадал съм си ги и си ги обичам... 8 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2016 Отговорено Януари 19, 2016 Покрай ЧНГ съгреших отново и ей го е на... Плюс лек ъпгрейд с Dunlop Straplocks и адаптри Seymour Duncan JB + Jazz. Има разни дребни забележки към изработката, но за под 1000 лева толкоз. Като цяло е доста приятна и удобна. Нищо общо с къстъм шоп от 3-4 хилки, разбира се - някой да не си помисли, че може лесно да прецака мръсните капиталисти... 7 Цитирай
badValue Отговорено Януари 21, 2016 Отговорено Януари 21, 2016 Теленцето ми порасна .... вече е 27инча и 24 прага 9 Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 21, 2016 Отговорено Януари 21, 2016 Баритон ли го направи? В какъв строй? Цитирай
badValue Отговорено Януари 21, 2016 Отговорено Януари 21, 2016 За баритон съм я мислил... За строй ще е (подредени по вероятност) - Standart B, Drop B, Drop C,Drop A(най- малко вероятно), но още не съм се прибирал така че не съм я пробвал "много" Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 23, 2016 Отговорено Януари 23, 2016 Много джиджан binding Честито за Ибанеза Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Януари 29, 2016 Отговорено Януари 29, 2016 Един бърз колаж да се похваля с новата придобивка. Гледаме китарата, нали, не уменията ми на фотошоп Ibanez RG 3570 Prestige, Basswood body, Tone Zone + True Velvet + Air Norton, Edge Zero Tremolo. Първият ми, бих казал, висок клас инструмент. Стана доста спонтанно, имайки предвид, че гледах Suhr Modern Satin и няколко различни EBMM. Просто нямаше как да я пропусна, а и от край време си я бях харесал, може би още преди година и половина в MCI. Поздрави, Тихомир 7 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 29, 2016 Отговорено Януари 29, 2016 Чудесен избор, изобщо не си сбъркал!Със здраве и кеф да я ползваш Цитирай
Acei Отговорено Януари 30, 2016 Отговорено Януари 30, 2016 Ха честито младежо с кеф да си свириш с новия ебанез И да не се косиш като ти омръзне след 2 месеца и погледнеш към следващата китарка То това си е наркОтик Цитирай
Recommended Posts