Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Жоро преувеличава ,макар и от добри чувства :).Както пее поета:"Тигре,тигре имаш ли пари-хубави жени!Нямаш ли пари ,стари бабички...."

Отговорено (Редактирано)

Ами ето я бабката с младежко име:

ESP The Junior

035191790.jpg?r=0

Това е доста рядък(или непопулярен казано по-грубо)модел от периода 1989-1991г.Когато я видях се разтърсих из нета за информация и попаднах на нула такава.Буквално 5-10 снимки и "3 ревюта",които общо взето си противоречаха.Едната версия беше,както подсказва името,че китарата е 3/4 за деца.Един поглед е достатъчен да се види,че e full size strat.Другата версия,че е по-скромна версия на флагмана по онова време Mirage Deluxe ми се стори по-правдоподобна.Викам си на акъла "през 1989г. всички ESP-та са били къстъм та колко да е скромна?"....Едно нещо доведе до друго и ето я китарата в нас.Първите ми впечатления,след като изчистих прахоляка и смених струните са че китарата е много запазена с изключение на единия стъд,които е толкова изоран,че трябва да се смени.Тук вече остава да се запозная дали стандартните стъдове за Флойд ще станат за Sinclair Floyd.

Главата тип Jackson очевидно е отнесла някой и друг удар по чинелите...

\035191796.jpg?r=0

035191799.jpg?r=0
035191791.jpg?r=0

035191795.jpg?r=0
035191793.jpg?r=0
035191794.jpg?r=0

Edit:Много съм ZLE с тия снимки и оформяния :)

Редактирано от ZLE
Отговорено

Честито, чудесна и много рядка представителка на ESP - аз съм фен на суперстратовете от 80-те години и определено е страхотно попадение :coolp:  

Конфигурацията на адаптерите ми е любима - само бих сложил един хот рейл / например DiMarzio Chopper /  на нека!

Да си я ползваш със здраве и много свирене ти пожелавам :)

Отговорено

Егаааатиии и джиджената китарка....... направоооо.... върха на джанката!!! :godbless:  :recourse:  :slap:  :wub:

Мдааа не е стил джаксън, а е почти копие на Charvel XL550, забележете почти . Ето и линк да се убедите сами

Отговорено

ZLE, честито за придобивката! Страхотна е китарата, пък и не се различава много от модела за мъже(MII)!  :greenangel:  Стои ли мирно Хори пред стареца(младеж)?! 

Отговорено

Ха-ха,ами нямаше мъжки...Хори не се дава определено,ама подобна субективна стойност ще придобие чак след 20-30 години :)

Отговорено (Редактирано)

Днес дойдоха гости от Истанбул и част от апаратурата им взе че остана :)

Много приятна размяна - ENGL Savage 120W. Междувременно успяхме да запишем по два трака с усилвателите. Скоро ще пусна видео демонстрация.

2iu26nb.jpg

2q2lagw.jpg

2eurk92.jpg

Редактирано от G.Varbanov