atanas_shishkov Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 Бирата е задължителна, само не ми става ясно какво ново очаква Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 Той ще се похвали като дойде време, определено има за какво Цитирай
ZLE Отговорено Април 6, 2015 Отговорено Април 6, 2015 Жоро преувеличава ,макар и от добри чувства .Както пее поета:"Тигре,тигре имаш ли пари-хубави жени!Нямаш ли пари ,стари бабички...." Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 Бе,некои с пари си взимат стари бабички като Гибсъни и Фендър отпреди половин век Цитирай
ZLE Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 (Редактирано) Ами ето я бабката с младежко име:ESP The Junior Това е доста рядък(или непопулярен казано по-грубо)модел от периода 1989-1991г.Когато я видях се разтърсих из нета за информация и попаднах на нула такава.Буквално 5-10 снимки и "3 ревюта",които общо взето си противоречаха.Едната версия беше,както подсказва името,че китарата е 3/4 за деца.Един поглед е достатъчен да се види,че e full size strat.Другата версия,че е по-скромна версия на флагмана по онова време Mirage Deluxe ми се стори по-правдоподобна.Викам си на акъла "през 1989г. всички ESP-та са били къстъм та колко да е скромна?"....Едно нещо доведе до друго и ето я китарата в нас.Първите ми впечатления,след като изчистих прахоляка и смених струните са че китарата е много запазена с изключение на единия стъд,които е толкова изоран,че трябва да се смени.Тук вече остава да се запозная дали стандартните стъдове за Флойд ще станат за Sinclair Floyd.Главата тип Jackson очевидно е отнесла някой и друг удар по чинелите...\ Edit:Много съм ZLE с тия снимки и оформяния Редактирано Април 7, 2015 от ZLE 6 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 (Редактирано) Джакпот! Редактирано Април 7, 2015 от G.Varbanov Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 Честито, чудесна и много рядка представителка на ESP - аз съм фен на суперстратовете от 80-те години и определено е страхотно попадение Конфигурацията на адаптерите ми е любима - само бих сложил един хот рейл / например DiMarzio Chopper / на нека! Да си я ползваш със здраве и много свирене ти пожелавам Цитирай
Acei Отговорено Април 8, 2015 Отговорено Април 8, 2015 Егаааатиии и джиджената китарка....... направоооо.... върха на джанката!!! Мдааа не е стил джаксън, а е почти копие на Charvel XL550, забележете почти . Ето и линк да се убедите сами Цитирай
Fashion Отговорено Април 8, 2015 Отговорено Април 8, 2015 ZLE, честито за придобивката! Страхотна е китарата, пък и не се различава много от модела за мъже(MII)! Стои ли мирно Хори пред стареца(младеж)?! 1 Цитирай
Akerfeldt Отговорено Април 8, 2015 Отговорено Април 8, 2015 Кефи ме грифчето - хем в сглобката, хем това, че е четвъртито рязано. Цитирай
ZLE Отговорено Април 8, 2015 Отговорено Април 8, 2015 Ха-ха,ами нямаше мъжки...Хори не се дава определено,ама подобна субективна стойност ще придобие чак след 20-30 години Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 11, 2015 Отговорено Април 11, 2015 (Редактирано) Днес дойдоха гости от Истанбул и част от апаратурата им взе че остана Много приятна размяна - ENGL Savage 120W. Междувременно успяхме да запишем по два трака с усилвателите. Скоро ще пусна видео демонстрация. Редактирано Април 11, 2015 от G.Varbanov 1 Цитирай
ZLE Отговорено Април 11, 2015 Отговорено Април 11, 2015 Това бялото май е за леваци........заеби ги тия Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 11, 2015 Отговорено Април 11, 2015 Бялото си го прибраха, само исках да го видя дали си струва да се търси такова за нормални хора :>>> Цитирай
ZLE Отговорено Април 11, 2015 Отговорено Април 11, 2015 Е то разликата м/у това и твойто е цвета и цвета на хардуера? Цитирай
Recommended Posts