molly69 Отговорено Юни 19, 2014 Share Отговорено Юни 19, 2014 Страхотна красавица - честито, със здраве да я ползваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 Както се писа тук, при Херберт човек лесно се "подхлъзва" След три часа тормоз над няколко класически и акустични китари си заминах с две китари вместо една... Въпроса ми касае втората, която взех полу на майтап на цената на няколко комплекта струни. Предполагам че на Херберт му беше писнало да ме слуша и човека бързаше да си вземем довиждане (Шегувам се разбира се...) Като виден не-метълист не бях пипал китара Dean. Дотук установих че това е някакъв вариант на Dean GPS Gypsy. Т.нар. Travelling Guiutar. Travelling или не, реже глави ..... не е истина какъв глас излиза от това немощно телце. Моля помогнете ако можете. Свирил ли е някой на нещо подобно и изобщо, що за репутация имат Dean при акустичните инструменти? Благодаря предварително. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 https://soundcloud.com/darth_jabs/dean-holehearted Е много ме кефи тоа китарчок и това си е..... 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 Много добре звучи, а по-важното е, че теб те кефи!Честито! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Юни 23, 2014 Share Отговорено Юни 23, 2014 jabs поглдни им в страницата кои свирят с дийн кухарки и си прави изводи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 23, 2014 Share Отговорено Юни 23, 2014 Е така де. От всички само дядо Майкъл Шенкер ми е в кръвната група, та затова и реших да питам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Юни 26, 2014 Share Отговорено Юни 26, 2014 (Редактирано) оу йе бейби ....Hole Hearted.....любима банда, любим албум, любима песен, любими години, любими купони, любими гаджета...размечтах се )) да живей китарката и собственика! Редактирано Юни 26, 2014 от Telerig 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 28, 2014 Share Отговорено Юни 28, 2014 (Редактирано) Благодаря от сърце Ето я другата красавица, заради която всъщност бих път до Казанлък: Капак от масивен смърч, царги и дъно от масивна круша. Гриф: клен и палисандър. Модел TIEPOLO SP, серия за немския пазар. Да мине налегналата ме кучешка криза и записвам някакъв семпъл, защото наистина си заслужава да се чуе Редактирано Юни 28, 2014 от jabs 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Юни 29, 2014 Share Отговорено Юни 29, 2014 "Padauk... харесва ми!" , а аз бих добавил "Дай да и чуем гласчето" https://soundcloud.com/serengeti/test 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юни 29, 2014 Share Отговорено Юни 29, 2014 (Редактирано) Ау, за Тиеполото завиждам....Херберт ме убеждаваше да я предпочета пред Кремона Роса Бланка, само че на мен ми трябваше типичен фламенко звук с озвучаване... Супер китара, поздравления... Аз гледам да си комуникирам с него чрез мейли , че отида ли там , подхлъзването е неминуемо. Аз и по мейли вече три пъти се подхлъзнах.... Редактирано Юни 29, 2014 от PlamenM 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 29, 2014 Share Отговорено Юни 29, 2014 (Редактирано) И твоята е чудесна, знам модела Сигурно Херберт ти е показал и другите Тиеполо-та, много интересен експеримент беше сравнението между четирите китари с абсолютно еднакви други спецификации освен дървесината на тялото. Едната с царги и дъно от явор, другата палисандър, третата кокоболо. Капаците бяха май от смърч и клен, а може и да бъркам.... но напълно различен звук и усещане и при четирите. Аз съм много доволен от прекараните 2-3 часа при него. А за подхлъзването работата е ясна Едит: ето сайта на въпросната серия, за мен поне неизвестна до момента. http://www.tiepolo-gitarren.de Редактирано Юни 29, 2014 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юни 30, 2014 Share Отговорено Юни 30, 2014 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Юли 1, 2014 Share Отговорено Юли 1, 2014 Този Джазмастър радва окото! Отдавна се каня да пробвам P-rails. Но нямам подходяща китара за целта в момента, понеже искам комбо от два хъмбъкъра, както в случая. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юли 1, 2014 Share Отговорено Юли 1, 2014 джазмастерът жесток!!...като гледам и цената, определено за 1200 лв няма как да получиш сток китара такава... честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юли 2, 2014 Share Отговорено Юли 2, 2014 (Редактирано) Боядисване/лакирането - Боян Матев (Варна). Препоръчам го! Редактирано Юли 2, 2014 от Jim-ph Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts