Telerig Отговорено Февруари 12, 2013 Отговорено Февруари 12, 2013 Бравос чудесни китарки да ги сцепите от свирене, точно вчера гледах в тубата едно клипче с една мацка свиреше с точно същия юнивърс и си мислех, че не съм виждал такъв досега да не би да са пуснали нови серии, а те били рядкост ...поздрави! 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 12, 2013 Отговорено Февруари 12, 2013 Мда! Чичко Стив Вай го има на обложката на "Passion & Warfare" (вътре) с прототипа на белия Юнивърс. Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 12, 2013 Отговорено Февруари 12, 2013 Да, точно това е същия Ibanez! Определено е колекционерска рядкост и много ценна придобивка Сега очакваме да чуем как звучи, в някое демо от Марио Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Февруари 12, 2013 Отговорено Февруари 12, 2013 Честито на всички за новите придобивки! Да ти се стопли сърцето при вида на тези красавици.. Да, точно това е същия Ibanez!Определено е колекционерска рядкост и много ценна придобивка Сега очакваме да чуем как звучи, в някое демо от Марио Да! Втората половина на "For the love of God" или пък още нещо на Тиътър Много прекрасни моменти и изпълнения с нея!Поздрави Цитирай
рахата Отговорено Февруари 12, 2013 Отговорено Февруари 12, 2013 Честито и на Данчо и на Марио (на когото завиждам благородно - този Юнивърс ми е мечта отдавна и на мен)!Да не съм офф-топик - да се похваля,че спечелих една томбола във ФБ на Plugin-Alliance (https://plugin-alliance.com/en/plugins.html) и се сдобих с няколко много хубави добавки на Brainworx,SPL,Maag Audio и Vertigo Естествено за къде без bx_rockrack PRO:Много мазен и дебел тон - направо не ми се вярва,колко добре звучи! Има 14 дневно пълно демо на всички добавки и който се интересува може да ги пробва П.С.Май не е мястото за хвалба в този раздел,но за софтуер отделна тема няма... 2 Цитирай
killer Отговорено Февруари 13, 2013 Отговорено Февруари 13, 2013 (Редактирано) Благодаря на всички за добрите думи, В скоро време се надявам да запиша нещо с нея. Проблема е, че още не мога да я сетъпна да е толкова "мека" като другият ми Юнивърс и това леко ме изнервя . Редактирано Февруари 13, 2013 от killer Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 13, 2013 Отговорено Февруари 13, 2013 (Редактирано) Марио, най-добре я дай на лютиер да ти я сетне, поне аз така правя - взема ли китара, веднага я давам на Диката, за сетъп Редактирано Февруари 13, 2013 от atanas_shishkov Цитирай
MemoDan Отговорено Февруари 19, 2013 Отговорено Февруари 19, 2013 Ето това дребосъче приютих днес от един музикален магазин! 3 вида реверб и много фън ) 3 Цитирай
7thString Отговорено Февруари 19, 2013 Отговорено Февруари 19, 2013 ^ Много са симпатични тези малки настъпикутийки. 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 19, 2013 Отговорено Февруари 19, 2013 Хе и аз чакам едно педалче на Mooer. Само че дилейче. Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 19, 2013 Отговорено Февруари 19, 2013 Аз имам вече 6 броя. Наточил съм се на още. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 19, 2013 Отговорено Февруари 19, 2013 Така като гледам никой не се лекува от пишещите в темата... 4 Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 20, 2013 Отговорено Февруари 20, 2013 Аз съм хронично болен, отдавна съм диагностициран. Лошото е, че само купувам и почти нищо не продавам... Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 25, 2013 Отговорено Февруари 25, 2013 Днес това: 0,6мм титаниево перце. Тестовете в реални условия (в група) предстоят... 2 Цитирай
Recommended Posts