atanas_shishkov Отговорено Юни 6, 2012 Отговорено Юни 6, 2012 Страхотна е, Кольо, все едно, че гледам някое от бутиковите произведения на Nik Huber ))) Чeстито на новия собственик, със здраве да я ползва! Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 6, 2012 Отговорено Юни 6, 2012 Eeee, Дика!! Уби коча с лопатата в главата! Жестоко, ман! Просто жестоко! Кольо, моля направи кратко демо - че не се търпи да гледам снимката само ) Поздрави!! 1 Цитирай
the pick Отговорено Юни 8, 2012 Отговорено Юни 8, 2012 Тоя професионалния къстъм шоп акай много ми прилича на ширпотреба китаец. По скоро, обратното... Цитирай
dickens Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 Тия дни е Father's Day и $100 discount не е за пренебрегване... Бях очарован от теста в Guitar Center, сега следва да не се разочаровам в къщи 4 Цитирай
n1k0 Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 Аре стига бе, точно тия дни го гледам тоя проц, искам и аз $100 надолууу Честито иначе, you lucky dog... Цитирай
MDFk Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Тия дни е Father's Day и $100 discount не е за пренебрегване... Бях очарован от теста в Guitar Center, сега следва да не се разочаровам в къщи Честито! По-скоро ще останеш (и подомашному) очарован; тая джунджурия далеч не е за подценяване. Цитирай
dickens Отговорено Юни 19, 2012 Отговорено Юни 19, 2012 Ааааа, не мога да спра да свиря, най-сетне читава high gain симулация 2 Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 21, 2012 Отговорено Юни 21, 2012 ...ето нещо съвсем прясно и от мен....schecter hellraiser c-7fr bch.... ...ако на някой му хареса случайно...нека знае къде може да си намери чисто нова такава... http://www.telesound.bg 3 Цитирай
dickens Отговорено Юни 21, 2012 Отговорено Юни 21, 2012 Извинявам се че така, ама като не ми е активен Edit бутона Записах едно парче с POD-a, който иска може да хвърли едно ухо тук: http://forum.muzikan...d500-ltd-jh600/ Наздраве! Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Юни 21, 2012 Отговорено Юни 21, 2012 @ preIbanez Честито! Страхотна придобивка! Аз нали съм хвърлил око на една такава и просто нямаше как да не се обадя. Твоята нова ли е? Някакви интервенции по нея, след пристигането й? Доста хубави мнения и ревюта четох, ама от съфорумник ще ми е някак по-приятно Първите ти впечатления за изработка, флойд, усещане на гриф, тяло и най-вече звук? Поздрави Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 22, 2012 Отговорено Юни 22, 2012 (Редактирано) ...благодаря за честитката...съвсем прясна ми е и имам едва ден свирене с конкретната...но мога да споделя впечатления придобити отпреди ...когато само съм и се точил пробвал и събирал info...масивен махагонов тон...безкомпромисен звук...безкомпромисна изработка...на някой грифа може да дойде дебеличък...особено сравнен с Ibanez...но на мен ми е добре и не се оплаквам...не мисля да прави никакви интервенции като изключим перманентното сваляне на задния капак...не знам защо изобщо ги слагат от криво разбрана естетика тия неща...много добре ми се връзва с другата китара Ibanez RGA 427z DSH ...шектъровия чист тон е по-добър...въпреки че аз свиря винаги с драйв и не ми пука особено...за сметка на това трябва да призная че Ibanez-а е доста по-удобен...все едно де...ако трябва да ги сравнявам Ibanez-а е като спортна а тази като лимузина...така че е добре да си ги има и двете човекът по възможност.. горещо препоръчвам на всички...бягайте при бате Стъмпи докато все още са останали ... П.С. стига съм ръсил глупости... отовам да посвиря сега... Редактирано Юни 22, 2012 от preIbanez 1 Цитирай
Svanio Отговорено Юни 22, 2012 Отговорено Юни 22, 2012 (Редактирано) От мен скромно Това е най-хубавият дист на Boss, който съм пробвал, доста съм доволен, хехе Редактирано Юни 22, 2012 от buy&sell 1 Цитирай
whiplash159 Отговорено Юни 22, 2012 Отговорено Юни 22, 2012 Честито вам за новите придобивки. Аз на моята красива Шектърка тази седмица й взех ложе Gator GC-Electric-A Guitar ABS Case P. S. Китарата в куфара не е моята, но пък има известна прилика Цитирай
lyu_records Отговорено Юни 23, 2012 Отговорено Юни 23, 2012 EMG 81/85, току що им махнах найлончетата. Цитирай
TONY Отговорено Юни 25, 2012 Отговорено Юни 25, 2012 FENDER TIE-DYE TO DIE FOR! The tie-dye pattern is a photograph of an actual T-shirt... you can even see the cloth fibers of the shirt. A hefty naked humbucker at the bridge and a bright single-coil at the neck give it that classic Fat Strat sound while locking tuning machines provide easy, solid tuning. Maple neck with rosewood fretboard and basswood body. The cool retro tie-dye patterns that adorn the FENDER® Tie-Dye Stratocaster® guitars are taken from real T-shirts! The finish of this Tie-Dye Strat® is taken from the colors of Jimi Hendrix' Band of Gypsies. And who better to bring the look and sound of the sixties together than Jimi Hendrix. (The Strat's yellow in this case is not so mellow.) Хем е трибют на Джими Хендрикс Бенд ъф Джипсис, хем ми идва Фендер ХМ страт продължение. Звучи яко и си е баш за ХМ. Изчистена - един хъм и един сингъл, което е напълно достатъчно. Единственият въпрос е - откъде да си купя Тай-Дай Ти Шъртка ?! Цитирай
Recommended Posts